bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
e zaista....Tinar:Ajd' sad i ti Keeperu...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e zaista....Tinar:Ajd' sad i ti Keeperu...![]()
jeste, tako kazhe. ali niko ne kazhe da treba da slushash shiru populaciju. sem te iste shire populacije.KakoDuvaVetar:pa .. sira populacijaUrosWasHere:KakoDuvaVetar:jjojjjj pa ljudi nisam ja lezzzz.... i pravo da vam kazem moje interesovanje za momke je mozda i preveliko hahahha nego me nervira taj pritisak da moras recimo da se smuvas sa prvim koji te pita samo da bi imala decka :x ... mene TO NERVIRA!![]()
????
Ko kaze da moras?![]()
![]()
bleach:e zaista....Tinar:Ajd' sad i ti Keeperu...![]()
![]()
ala si ukrutio pricu sa tim "kvantitet/kvalitet" frazama... sada umesto kao ljubavna prica, zvuci kao dnevnik 2...Tipkaros:Ja sam se dugo samo zezao, uopste se nisam opterecivao cinjenicom da nemam devojku, jednostavno je bilo kuliranje sa drustvom. Kad su u pitanju devojke, trazio sam kvalitet, ali posto kvaliteta dosta fali, resio sam da pustim zivot da tece i da, kad nadjem neku bas vrednu, "uhvatim" je i uzivam pored nje. To se i desilo, i pored toga sto nam fali vremenski kvanitet (nismo iz istog grada), kvalitet je tako velik da to znatno nadmasuje prethodno navedeni kvantitativni nedostatak.
Zakljucak: Nemoj biti opterecena time da imas decka/devojku vec kuliraj i uzivaj sa drustvom, kad-tad ce naici osoba koja ti u potpunosti odgovara (ovo jeste klise, ali nije za dzabe postao to; tacno je).
KakoDuvaVetar:jjojjjj pa ljudi nisam ja lezzzz.... i pravo da vam kazem moje interesovanje za momke je mozda i preveliko hahahha nego me nervira taj pritisak da moras recimo da se smuvas sa prvim koji te pita samo da bi imala decka :x ... mene TO NERVIRA!![]()
Keeper:i, kad cjesh je smuvati?
shta je tu izveshtacheno?
a neko samo drustvo bez decka... (kao ja)Tinar:Neko vishe voli da ima dechka (kao moja drugarica) a neko vishe voli da ima i drushtvo i dechka u isto vreme (kao ja). 8)
Da...to chesto rade oni koji nikad nisu imali dechka ili devojku,pa se stide i tako kazu.spring_storm:a mozda neki lazu sebe, da im je bolje samo sa drustvom, kada hoce da prestanu da budu zaljubljeni ili ne zele ili ne mogu da vidjaju nekog decka/devojku.
Ili neki koji su imali mnogo dobru i dugo vezu, koja je u zadnjih mesec dana bila blago receno pakao. Pa bi malo da iskuliraju i da se saberu pre no sto se ponovo smuvaju s nekim.milicaanchy:Da...to chesto rade oni koji nikad nisu imali dechka ili devojku,pa se stide i tako kazu.spring_storm:a mozda neki lazu sebe, da im je bolje samo sa drustvom, kada hoce da prestanu da budu zaljubljeni ili ne zele ili ne mogu da vidjaju nekog decka/devojku.
A mozda je bolje imati 2-3 devojke koje ce on ispuniti.Tinar:Ajd' sad i ti Keeperu...Nije vazan kvantitet nego kvalitet...
![]()
Ne, stvarno. Shta ce ti 100 devojaka koje ti nishta nece znachiti. Dobro je imati 2-3 devojke koje bi ti ispunile zivot... :wink: