momci i devojke!

KakoDuvaVetar:
UrosWasHere:
KakoDuvaVetar:
jjojjjj pa ljudi nisam ja lezzzz.... i pravo da vam kazem moje interesovanje za momke je mozda i preveliko hahahha nego me nervira taj pritisak da moras recimo da se smuvas sa prvim koji te pita samo da bi imala decka :x ... mene TO NERVIRA! :evil:

????

Ko kaze da moras? :roll:
pa .. sira populacija :P
jeste, tako kazhe. ali niko ne kazhe da treba da slushash shiru populaciju. sem te iste shire populacije. :pPp (8

Ja sam se dugo samo zezao, uopste se nisam opterecivao cinjenicom da nemam devojku, jednostavno je bilo kuliranje sa drustvom. Kad su u pitanju devojke, trazio sam kvalitet, ali posto kvaliteta dosta fali, resio sam da pustim zivot da tece i da, kad nadjem neku bas vrednu, "uhvatim" je i uzivam pored nje. To se i desilo, i pored toga sto nam fali vremenski kvanitet (nismo iz istog grada), kvalitet je tako velik da to znatno nadmasuje prethodno navedeni kvantitativni nedostatak.

Zakljucak: Nemoj biti opterecena time da imas decka/devojku vec kuliraj i uzivaj sa drustvom, kad-tad ce naici osoba koja ti u potpunosti odgovara (ovo jeste klise, ali nije za dzabe postao to; tacno je).

Tipkaros:
Ja sam se dugo samo zezao, uopste se nisam opterecivao cinjenicom da nemam devojku, jednostavno je bilo kuliranje sa drustvom. Kad su u pitanju devojke, trazio sam kvalitet, ali posto kvaliteta dosta fali, resio sam da pustim zivot da tece i da, kad nadjem neku bas vrednu, "uhvatim" je i uzivam pored nje. To se i desilo, i pored toga sto nam fali vremenski kvanitet (nismo iz istog grada), kvalitet je tako velik da to znatno nadmasuje prethodno navedeni kvantitativni nedostatak.

Zakljucak: Nemoj biti opterecena time da imas decka/devojku vec kuliraj i uzivaj sa drustvom, kad-tad ce naici osoba koja ti u potpunosti odgovara (ovo jeste klise, ali nije za dzabe postao to; tacno je).
ala si ukrutio pricu sa tim "kvantitet/kvalitet" frazama... sada umesto kao ljubavna prica, zvuci kao dnevnik 2... :P

ma bas,sad je u trendu imati ribu/frajera, ili biti gay, vise se ni ne gleda kakva je ko osoba vec koliko si riba "overio", s kojim si furala itd. mislim, pre neko vece otisao sam na neki rodjendan, i zezao se sa nekom potpuno nepoznatom ribom, plesali zajedno i odma me je drug pitao "e, kad ces je smuvati", mislim danas je sve to izvestaceno. naravno svaka casti izuzecima koji drze do sebe

KakoDuvaVetar:
jjojjjj pa ljudi nisam ja lezzzz.... i pravo da vam kazem moje interesovanje za momke je mozda i preveliko hahahha nego me nervira taj pritisak da moras recimo da se smuvas sa prvim koji te pita samo da bi imala decka :x ... mene TO NERVIRA! :evil:

Ko to kaze?To je jadno....bolje iskulirati neko vreme,nego se smuvati sa prvim tipom koji ti pridje.....to se radi samo u slucajevima da ti pridje reinkarnacija Apolona :wink:

milicaanchy:
spring_storm:
a mozda neki lazu sebe, da im je bolje samo sa drustvom, kada hoce da prestanu da budu zaljubljeni ili ne zele ili ne mogu da vidjaju nekog decka/devojku.
Da...to chesto rade oni koji nikad nisu imali dechka ili devojku,pa se stide i tako kazu.
Ili neki koji su imali mnogo dobru i dugo vezu, koja je u zadnjih mesec dana bila blago receno pakao. Pa bi malo da iskuliraju i da se saberu pre no sto se ponovo smuvaju s nekim.

Back