Momci i devojke, prijavljujte se - plate će ići i više od 2.000 evra! Vučić: U Vojsci Srbije biće 5.000 specijalaca, umesto 1.500!

Momci i devojke, prijavljujte se - plate će ići i više od 2.000 evra! Vučić: U Vojsci Srbije biće 5.000 specijalaca, umesto 1.500!

printscreen
18:49POLITIKA28
Informer.rs|04. 01. 2023.
AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to Twitter

Momci i devojke, prijavljujte se - plate će ići i više od 2.000 evra! Vučić: U Vojsci Srbije biće 5.000 specijalaca, umesto 1.500!​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na godišnjoj konferenciji rekao je da je mnogo uloženo u bezbednost i da je "naša vojska za neprepoznati".​

- Plate će biti ogromne. Osnovne plate će ići preko 2.000 evra, a na to idu noćne smene, dežurstva, prekovremeni rad. Momci i devojke, uskoro će konkurs, prijavljujte se. Biće 5.000 specijalaca umesto 1.500, naoružavamo se ozbiljno i jačamo vojsku - rekao je Vučić.

https://informer.rs/vesti/politika/761419/aleksandar-vucic-vojska

Vucic poziva u vojski i sprema narod za veliki rat. Kaze Srbja puna oruzja. Sve ce da plane. Sada trazi jake, zestoke momke
Neko mora čuvat zlato!

Неће ни војска моћи да га одбрани, кад дође време.
3d1032e263e2fe971ef58328d406c6dc.jpg

FOTO: SCREENSHOT/TWITTER

Anonymous tvrde da su oborili inernetsku stranicu Vojske Srbije​

05.01.2023. / 14:08
5

Neformalna međunarodna hakerska grupa Anonymous uputila je danas nove poruke predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojima navode da će ga "natjerati da plati skupu cijenu".

Oni na jednom od Twitter naloga (@parrattarna) tvrde da su tokom noći oborili inernetsku stranicu Vojske Srbije, a jutros i stranicu vucic.rs.
If he wants to play with fire then lets beginhttps://t.co/z5elEBb5t2 - DOWN https://t.co/rQbgECR95C#OpSerbia #Anonymous pic.twitter.com/aYlwoYO9Jh
— Anonymous TV (@YourAnonTV) January 5, 2023

Na Twitteru se oglasio i nalog Anonymous TV s ukrajinskom zastavom (@youranontv), koji je objavio prvu poruku krajem decembra i koji sada navodi da su spremni odazvati se na Vučićev "izazov".
- Putinova marioneto Aleksandre Vučiću, pošto si spreman izazvati nas, ispunit ćemo ti želju. Ovo je samo početak, a uskoro ćeš svjedočiti velikim iznenađenjima s naše strane. Očekuj nas - navodi se u toj objavi, prenosi Beta.
Nove poruke dijele se na nalozima koji u svojim imenima sadrže "Anonymous", i koji broje od nekoliko desetaka do nekoliko stotina hiljada pratitelja.

printscreen
AddThis Sharing Buttons

Momci i devojke, prijavljujte se - plate će ići i više od 2.000 evra! Vučić: U Vojsci Srbije biće 5.000 specijalaca, umesto 1.500!​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na godišnjoj konferenciji rekao je da je mnogo uloženo u bezbednost i da je "naša vojska za neprepoznati".​

- Plate će biti ogromne. Osnovne plate će ići preko 2.000 evra, a na to idu noćne smene, dežurstva, prekovremeni rad. Momci i devojke, uskoro će konkurs, prijavljujte se. Biće 5.000 specijalaca umesto 1.500, naoružavamo se ozbiljno i jačamo vojsku - rekao je Vučić.

Vucic poziva u vojski i sprema narod za veliki rat. Kaze Srbja puna oruzja. Sve ce da plane. Sada trazi jake, zestoke momke
Kruška se bere kad sazri.

printscreen
AddThis Sharing Buttons

Худини јбте!

svaka cast Janko...Allaha mi, u pravu si 100%---ja presao 50 banki

Mlad si ti. Ja 82 i evo 83u gonim.
Mada sada je era dronova tako da ne trebaju neke misicave dase. Sada se traze skrbavi cvikerasi. Napokon je dosao dan da mi sto smo krhke grade preuzmemo primat u ratu.

Izdroniracemo sve te nabildane

Mlad si ti. Ja 82 i evo 83u gonim.
Mada sada je era dronova tako da ne trebaju neke misicave dase. Sada se traze skrbavi cvikerasi. Napokon je dosao dan da mi sto smo krhke grade preuzmemo primat u ratu.

Izdroniracemo sve te nabildane
mislio sam da si negde oko 67 ili 68, da si se skoro penzionisao...Janko, sve je prolazno, a i mi smo negde slucajni prolaznici...

Back