nisi me skapirao .ne kazem da treba odskakati u ekscentricnom smislu niti da treba od sebe praviti klovna u bilo kom vidu.znaci nikakav ekstremizam.
ono sto je sustina price je to da danas ljudi pogotovo mladi padaju na stereotipe i svi su manje vise samim tim uniformisani.
meni je sto puta lepse videti danas devojku u letnjoj haljini i japankama sa pletenicom ili nesto slicno,nego nafrakanu specenu karleushizovanu klinku sa dekolteom do pupka, 2 tone pudera i ekstremnom jakim sladjunjavim parfemom.
e tu lezi sustina stila...
naravno da sto se tice garderobe kozmetike svega toga postoje neke optimalne norme .recimo neces kod nekoga na slavu ici u kratkim pantalonama ili papucama,kao sto neces na plazu u farmerkama...
takodje prenaglaseni parfemi govore dosta o necijem stilu ili ekstremno mnogo nakita u prvom planu ultra kratka suknja ili sta ti ja znam..
ako neko dodje ultra skockan obucen u 5 soma evra a pritom ima crne nokte i smrdi mu zadah na praziluk,da li taj covek ima stila ?
ja od celokupne moje garderobe nemam nista sto na sebi u prvom planu ima LOGO znaci to mi je krajnji neukus da majica ili bilo koji odevni predmet bode ljudima oci sa imenom prestizne firme.
i to ne zato sto sam ja sad bog zna kako skroman,al brate jednostavno necu da brendiram nista .znaci nisam ja bilbord da reklamiram firme i modne kolekcije

sa raznim upadljivim detaljima.
za mene licno to je krajnji neukus i to ne sa nekog modnog aspekta nego jednostavno cinjenica je da ljudi koji na sebe lepe etikete te vrste u sustini imaju jako malo karaktera ili ga uopste nemaju...