- Poruka
- 83.452
Pribelezeno.Ta fontana nas je spasla
Kad jednom nije bilo 4 dana vode u školi![]()
Jel samo ja radim subotom?

E ako je neko u depresiji imam resenje. Evvvvvo rrrrrrrrrrresenjaa. Dodjite kod mene da orezujemo i krecimo vocke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pribelezeno.Ta fontana nas je spasla

Jer je crna i umornaOva princeza lici pomalo na Miku![]()

Jesmo.Dakle doveli ste se u red? Da ne kažem upristojili.

Au! Zabila si nevjerojatnu tricu za pobjedu i upisala si se u povijest! Pa, to je krasno!Jutro je, vikend je, raspust je.

Možda zato što nije prljava metalika.Ee, ovu prljavu metaliku mogu i ja da slusan.![]()

Cuti, bolje da jeste, dok sredjujem kuhinju.Možda zato što nije prljava metalika.![]()

Do sledećeg ponedeljka. Koliko je to, devet dana...Au! Zabila si nevjerojatnu tricu za pobjedu i upisala si se u povijest! Pa, to je krasno!
Do kad je raspust, Red?
Jel i nedelja ulazi u raspust?
![]()
Jel si spavao?hmm moracu da se vratim na drugi integral... za sad je ok ovo sa modulacijom u eneregetsko magnetnom polju. Jos samo da iskontrolisem harmonike i rezonancu.
Jesam i usnio sam cudesan san. Dosla je gola zena duge ravne plave kose i rekla mi da ostanem miran da je tu da bi prenela neke tehnolgije nama kao civilizaciji jer moramo da idemo napred jer nas vec previse cekaju. Potom su se neverovatnom brzinom smenjivale skice i planovi i sve ih imam i dalje u glavi. Upravo konstruisem nesto.Jel si spavao?
Jel si stavio te info na usb?Jesam i usnio sam cudesan san. Dosla je gola zena duge ravne plave kose i rekla mi da ostanem miran da je tu da bi prenela neke tehnolgije nama kao civilizaciji jer moramo da idemo napred jer nas vec previse cekaju. Potom su se neverovatnom brzinom smenjivale skice i planovi i sve ih imam i dalje u glavi. Upravo konstruisem nesto.
Nisam se setio. Mislis da bi trebalo?Jel si stavio te info na usb?
Pa sama sam pitala...Jesam i usnio sam cudesan san. Dosla je gola zena duge ravne plave kose i rekla mi da ostanem miran da je tu da bi prenela neke tehnolgije nama kao civilizaciji jer moramo da idemo napred jer nas vec previse cekaju. Potom su se neverovatnom brzinom smenjivale skice i planovi i sve ih imam i dalje u glavi. Upravo konstruisem nesto.

Pa daNisam se setio. Mislis da bi trebalo?
Jeste @ElleTa fontana nas je spasla