- Poruka
- 114.054
Sve je to prolazno....Ma ko kaže da treba da lažeš, šta ti je. Nego, valjda sam se nadala nečemu lepom. Ali uglavnom nije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je to prolazno....Ma ko kaže da treba da lažeš, šta ti je. Nego, valjda sam se nadala nečemu lepom. Ali uglavnom nije...
videcemo da li ce biti nastavak serije..Pa nije gotova sezona stigli do 6 epizode cini mi se..
Нажалост, нисам.Neko gledao ?
danas sam završila
The Book of Boba Fett
„The Book of Boba Fett“, je avantura iz Ratova zvezda i The Mandalorian koja prati lovca na ucene Boba Fet i plaćenicu Fenek Šand
koji se vracaju na Tatuin da zauzmu teritoriju kojom je vladao Džaba Hut , ali ne ide bas sve onako kako su oni zamislili.
Mandalorian je vrlo nežan, "spor" za tipične Star wars zgusnute akcijeНажалост, нисам.
Али прво морам да погледам Мандалориана...
па ћу ово...неће ми тешко пасти.
Велики сам љубитељ научне фантастике...
Тренутно ми то чак и одговара...Mandalorian je vrlo nežan, "spor" za tipične Star wars zgusnute akcije
I ja mislim da će ti prijatiТренутно ми то чак и одговара...
Једноставно сам презасићен ријалити шоу стварношћу око нас...
па бескарајним серијама о истрагама убистава...
затим латино сапуницама преведеним на српски...
Иначе, волим и класичну фантазију...
ево препорука другарска од мене за један oldie, but goldie играни филм...
Znaci sad mozes da udaris po pivujesam što pitaš
Neko gledao ?
danas sam završila
The Book of Boba Fett
„The Book of Boba Fett“, je avantura iz Ratova zvezda i The Mandalorian koja prati lovca na ucene Boba Fet i plaćenicu Fenek Šand
koji se vracaju na Tatuin da zauzmu teritoriju kojom je vladao Džaba Hut , ali ne ide bas sve onako kako su oni zamislili.
Тренутно ми то чак и одговара...
Једноставно сам презасићен ријалити шоу стварношћу око нас...
па бескрајним серијама о истрагама убистава...
затим латино сапуницама преведеним на српски...
Иначе, волим и класичну фантазију...
ево препорука другарска од мене за један oldie, but goldie играни филм...
samo ti se raspadne bubanj, al koga boli *** kad je pušap spasenMeni ono liči na one drangulije što se stavljaju u veš mašinu da ti se ne raspadne puš ap brus, samo retro varijanta
Sad čestitke, mislim da sam pobedila![]()
Paaaa ne.

napravio sam ranije uputstvo za citiranje poruka@tab503 e**** te spajanje ako opet ne moze sve lepo da se citira.
pa to znamo, ali šta ćemo sa reakcijama? kad ja već stavim srce na poruku, a taj posle doda nešto na šta ja ne bih srce, nego ljutka? kako da tumačimo reakcije?napravio sam ranije uputstvo za citiranje poruka
https://forum.krstarica.com/threads/citiranje-delova-poruka.943866/

Kao i do sadpa to znamo, ali šta ćemo sa reakcijama? kad ja već stavim srce na poruku, a taj posle doda nešto na šta ja ne bih srce, nego ljutka? kako da tumačimo reakcije?
aj sad da čujemo uputstvo, ako ti nije teško![]()