- Poruka
- 114.094
Sviđa mi se kapče, baš je živopisno!Evo i mojih sesa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sviđa mi se kapče, baš je živopisno!Evo i mojih sesa
videla sam
pa paništa
doviđence
moram još malo da visim, čekam mašinu da izludujeJa stiso
Laku noć deco
I u sobi
Na belom jastuku
I u šumi
Pokraj starog panja
Svi pod obraz
Il džoint il ruku
Došlo vreme
Da se lepo sanja
Da, steta sto Vladeta Jankovic puca na gradonacelnicku poziciju umesto na predsednicku. Ima kvalitetnih kandidata u opoziciji ali to mora da se poslaze...Jel će ona beše da aplicira na premijersko mesto?
Vladeta je super likDa, steta sto Vladeta Jankovic puca na gradonacelnicku poziciju umesto na predsednicku. Ima kvalitetnih kandidata u opoziciji ali to mora da se poslaze...
a može i Dobrica Veselinović, mislim da bih njega više volela na tom mestuVladeta je super lik
Znaju ga moji roditelji
Ali nema šanse da vule ode tek tako
Predsednik nam ostaje vuki
A BGD ako pobedi Vladeta to je već nešto
Nemam pojma ko je taja može i Dobrica Veselinović, mislim da bih njega više volela na tom mestu
de ti je mlados ludos milančitjuNemam pojma ko je taj
Pratim slabo tu scenu
Čuvam zade ti je mlados ludos milančitju

Ako sad ne padne Beograd ova vlast nece pasti jos duuugo...zato apelujem na ljude u svom okruzenju da ovoga puta svi izadju na izbore. Ako sad ne dodje do nekih promena to je to do 2030.Vladeta je super lik
Znaju ga moji roditelji
Ali nema šanse da vule ode tek tako
Predsednik nam ostaje vuki
A BGD ako pobedi Vladeta to je već nešto
Мене...?Čuvam za![]()

Pa toAko sad ne padne Beograd ova vlast nece pasti jos duuugo...zato apelujem na ljude u svom okruzenju da ovoga puta svi izadju na izbore. Ako sad ne dodje do nekih promena to je to do 2030.
Voleo bih da cujem prognoze astrologa za aprilske izbore ali to je vec za drugi pdf.Pa to
Vladeta je Beograđanima gotivan i poznat lik
Ima veliku šansu
Ako padne BG to je vec jedan stub manje u SNS dvorcu
Predsednik je već zalogaj ala piton sa razjapljenim ustima
Nismo ništa brisaliКо још чека машину сем Евице и мене?
Шта се брише овде...ало?!
au brate, fala tiNismo ništa brisali
Samo smo malo banovali![]()