pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.338
o krvtijebem krvavu dokle više ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, него зато што знаш да сам у праву.Zašto ću da odem, jer ćeš svaki dan ovako da me gnjaviš?
Pa verovatno ću i otići, ko to da trpi svaki dan.
До последње капи крвиo krvtijebem krvavu dokle više ovo
Dok ja ne odem, neće se smiriti.o krvtijebem krvavu dokle više ovo
Па ја сам потпуно смирена. Као и ти.Dok ja ne odem, neće se smiriti.
Наравно и трајаће на бис и бис и бис...Идем по још пива,колико видим сатирска драма је и вечерас на репертоару.
U supermoderatoreDok ja ne odem
Poslednje pivo sam popio 12. decembra...bem ti zivot ovakavИдем по још пива,колико видим сатирска драма је и вечерас на репертоару.
zaštoPoslednje pivo sam popio 12. decembra...bem ti zivot ovakav
Vidiš da mi se drma i modulatorska fotelja, ali držim se čvrsto da ne ispadnem.U supermoderatore![]()
jao bre, ja sta god da kazem ti ces, jer si nervozna, da to protumacis pogresno.Није се извинио и то што се огласио охоло и надобудно се десило након што сам морала да будем дрска.
Док сам била пристојна, разумна три модератора су ме игнорисала.
Какав колектив? Ви сте управни одбор крстарице?
Samo se ti pridrzi jace, sto bi reko DjenkaVidiš da mi se drma i modulatorska fotelja, ali držim se čvrsto da ne ispadnem.![]()
Onda nisi čitala šta sam napisaoНије се извинио и то што се огласио охоло и надобудно се десило након што сам морала да будем дрска.
Док сам била пристојна, разумна три модератора су ме игнорисала.
Какав колектив? Ви сте управни одбор крстарице?
Kako možeš da si tako nepristojan, ideš na ignor!ma znam rac,
Zašto. Ja sam veliko poštovalac Marinike Tepić.Bolje je da niko ne zna da je Elle Marinika Tepić.. Posle treba da je napadaju svi po političkoj liniji..
da, mozda si u pravu. mozda nas troluje.aj što ova trpa pa ne vadi ali što se vi primate u spiku to ne razumem
poyy
Jel će ona beše da aplicira na premijersko mesto?Zašto. Ja sam veliko poštovalac Marinike Tepić.
Нисам нервозна, ни најмање. Презабавно ми је, а сад имам и пиво. ?jao bre, ja sta god da kazem ti ces, jer si nervozna, da to protumacis pogresno.
da li mi ovde na na temi mozemo da se dogovorimo nekako i da nastavimo svi zajedno normalno da funkcionisemo?
dakle i ti i djurdja i svi mi ostali?
ubedjena sam da je milance rekao da je to njegova krivica sto nije poslao na vreme. meni to ne zvuci oholo.
ono sto mene zanima je zasto je to tebe toliko pogodilo?
На банализуј. Па ја сам те прва учила да тераш у рац ко те кињи.Kako možeš da si tako nepristojan, ideš na ignor!
Сенсеи, да нису тебе послали да преговараш да ослободим таоце? ?Što ne preimenujete ovu kafanu u Zadruga pa da svi znamo šta se ovde radi?
ako je tako, sestro, onda ti nastavi da uzivas, moja medijacija se ovde zavrsava jer je netrazena i svakako neefikasna.Нисам нервозна, ни најмање. Презабавно ми је, а сад имам и пиво.
Није ме погодило, него је прелило чашу. Уосталом, све што би ти написала бау зна. Њему сам сваки пут писала када је било проблема, увек сам са њим прво покушавала да решим. И сваки пут се понављало.