...indigo child...
stubborn heart
- Poruka
- 9.757
Када ће се смирити ови тектонски поремећаји?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da se još traži epicentarКада ће се смирити ови тектонски поремећаји?
Stavi maslaca i soli i super jeprekuvan krompir da li jesti da li ne
Daprekuvan krompir da li jesti da li ne
Maslinovo ulje. Ili bilo koja masnoća.nemam maslaca
Imaš li neku slaninicu?nemam maslaca
Diiiiiiiiiivne su ti obrve.ne znam, ja sam uglavnom vulnerabna kad mi neko komentarise obrve

Zdravo zdravo ćao..Ovsene pahuljice volim
To je zdravo a lepo
Ја сам са њим о овоме разговарала ван форума и иако је болестан није му сметало. И ако тврди другачије било коме од вас да знате да лаже. Он ужива у оволикој пажњи.Ne znam zaista. Nikada nisam stekla utisak da se Badri sveti Ljisu, niti sam cula da deli privatne podatke sa drugima. Ako to radi, to je, sto se kaze, njemu na cast. Iskreno nisam ni znala da je nekad bio na Ljisu, ja tek manje od dve godine pisem tamo.
Ipak, svako od nas bi trebalo da bude svestan da je ovo forum i da se ne poznajemo, pa da samim tim vodi racuna sta ce kome slati u inboks. Time naravno ne opravdavam ako neko to podeli sa drugima, ali bolje spreciti nego leciti, zar ne?
Ono sto meni nije jasno je to sto sam zaista mislila, imajuci u vidu kakav je Badri imao stav prema toj osobi, da Natali smatra drugaricom.
Druga stvar koja mi posebno smeta u ovome sto se desava je sto momak ima zdravstvenih problema sada i nekako je bzvz da ga napusavas bas sada. Neumesno mi je to raditi ako vec znas da ima zdravstvenih problema.
Nisam kročio u Lidl jošJel ste probali onaj lidlov sladoled u čašicama?
Нисам мислила на тебе. Уопште никог не цимам. То је чиста истина, бар за три форумашице знам поуздано, али и сама знаш колико је тешко тако нешто доказати и пријавити, посебно када је у питању неко ко оставља утисак фине особе.jos nesto @Плет
ako si stvarno poverovala da je saljem nekome, Badriju ili bilo kome, nudes, pa da me iscimas na taj nacin da posumnjam u Badrija, onda si slatko naivna.
Nema Lild kod nasJel ste probali onaj lidlov sladoled u čašicama?

u ime starih dobrih dana skini seNema Lild kod nas
Jesam li vec rekla?![]()