Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SPlet... Jer te poznajemo ja i jos neko ovde bolje nego sto mislis, posto nismo od juce, a nisi i ti, i ovaj tvoj nik ti mozda najvise odgovara
jer lazes kako zines, jer nisi samo Bauu, Konju i Tabu rekla da si Nata, jer su znali jos najmanje 4 forumasice i 3 forumasa, tvoji prijatelji(???)
jer je ovo tvoje ovde toliko nehumano i jadno, prosto mi je zao sto ti opet pisem i gubim vreme s tobom, ali vise necu, ovo je moje poslednje obracanje tebi
zavrsila sam s tobom
jel moze za nas neuputjene sazeta verzija i ukratko istorijat sukoba ?

Idem da uključim veš mašinu pa da nastavim sa serijom
Ima na jutjubu starih serija koje nisu kod nas prikazivane a skroz su cool
Ima jedna koja je bila kod nas davno pa naleteh i na tjubu slučajno
znas li sta bi opet gledala?
secas li se one decije serije Poletarac?
pa onda i Smogovci?
joj, to su bila vremena! to je bilo detinjstvo! :zaljubljena:

Meni je žao što se ova diskusija pokrenula baš sada.. jer sam ja prilično bolesna i to je razlog što sam manje kucala prethodnih dana..
Danas je prvi dan da nemam temperaturu.. ali se još osećam slabo i ne mogu da iznesem razgovor sa svima vama.. nemam još dovoljno snage za to..
Ali sam želela da dam doprinos usmeravanju ovog foruma i cele Krstarice u smeru u kome ja lično smatram i volela bih da on ide.. i to je jedini razlog zbog čega sam ustala iz kreveta i sve ovo istipkala. Nadam se da će dati rezultat.

Pročitaću sve što ste me citirali i probati da odgovorim malo kasnije. Molim vas, nemojte mi zameriti.. sad stvarno moram opet malo da legnem..

I molim vas da shvatite da nisam ljuta baš ni na koga.. samo iznosim svoj pogled na stvari.. i verujem da ima još puno ljudi na Krstarici, a i izvan nje.. koji misle kao i ja.. i u čije ime ja sada govorim.. tj. pišem. :)

Volim vas sve.. i - no hard feelings.. doći ću čim opet uzmognem.. ako to budete i dalje želeli.. i hvala što me razumete oko mog zdravstvenog stanja sada.. 🙏
zelim ti brz oporavak, da sto brze ozdravis, da sve to lako prodje, da brze repariras sebe :zag:
sve sto si mi savetovala, kad sam bila bolesna, volela bih da sada primenis na sebe
mani se svega sto ti ne pomaze, mani se svega sto ti odmaze, cuvaj dah za prave trenutke
eto, isto ovo sam ti pozelela i u pp, ali haj i ovde, dva puta je ipak dva puta, a pp vise nije pp
u svakom slucaju, hvala ti, Djuko, na svemu, i budi dobro! :heart2:

Ako dozvolite rekla bih koju, iako me niko ništa nije pitao. Naravno da nisam upućena u problematiku jer sam nova na forumu samo mi greota ovakvog vajba u kafani. Znam odbrusiće mi se nešto tipa šta ti tako zelena koji q našla o nekom vajbu.. ali sam baš kao takva sa malo provedenog vremena međ ovim ljudima iste zavolela jako te iz tog razloga dajem sebi za pravo da iskomentarišem ovu zategnutu atmosferu.. jer sam upravo zbog onakve opuštenosti i kvalitetne zajebancije i zavolela Moljca i sve njegove redovne posetioce. Nadam se da će se konflikti rešiti u neko dogledno vreme pa da opet budemo krejzee
Ja ni u realu međ dragim ljudima ne pazim šta ću reći jer smo s humorom na istoj talasnoj dužini sve je dozvoljeno bez da iko ikog ikada uvredio, isto tako sam opuštena i ovde i nemam nameru da se menjam ni zbog koga uostalom ne bih to ni umela
I eto tako, želim vam da se sve ovo lepo završi lepo se izmirite izljubite i milinica
Svako dobro
Vaš mi usput

Ako dozvolite rekla bih koju, iako me niko ništa nije pitao. Naravno da nisam upućena u problematiku jer sam nova na forumu samo mi greota ovakvog vajba u kafani. Znam odbrusiće mi se nešto tipa šta ti tako zelena koji q našla o nekom vajbu.. ali sam baš kao takva sa malo provedenog vremena međ ovim ljudima iste zavolela jako te iz tog razloga dajem sebi za pravo da iskomentarišem ovu zategnutu atmosferu.. jer sam upravo zbog onakve opuštenosti i kvalitetne zajebancije i zavolela Moljca i sve njegove redovne posetioce. Nadam se da će se konflikti rešiti u neko dogledno vreme pa da opet budemo krejzee
Ja ni u realu međ dragim ljudima ne pazim šta ću reći jer smo s humorom na istoj talasnoj dužini sve je dozvoljeno bez da iko ikog ikada uvredio, isto tako sam opuštena i ovde i nemam nameru da se menjam ni zbog koga uostalom ne bih to ni umela
I eto tako, želim vam da se sve ovo lepo završi lepo se izmirite izljubite i milinica
Svako dobro
Vaš mi usput
Rekla si suštinu
😘

@lunja .. I ti i ja smo već pričale na ovu temu i složile smo se oko toga.. pa zar ne bi bilo bi fer da iste stavove izneseš i sada kada ih iznosim ja.. ili makar da mi ne stavljaš tužiće.
:)
...
Opet ne kažem da sam u pravu, samo pitam? Šta to tačno određuje da li me voliš ili me ne voliš?

@tab503
Pošto si lajkovao post u kojem se iznose sadržaji privatnih prepiski, možeš li i javno i zvanično da potvrdiš da je to dozvoljeno? Pošto do sad nije bilo

Hvala, Lunjo.. ti znaš koliko i ja volim tebe.. :heart2:
I zato sam dala sebi za pravo da iznesem deo tvoje i moje prepiske.. jer smo nas dve prijateljice.. i znam da ti u tome nećeš naći nikakvo zlo..

koliko vidim lunja nije imala primedbu na to?
ako ulozi prijavu, reagovacu

sad oko ovoga
@Elle je apsolutno u pravu, nije u redu sto je Djuka iznela sadrzaj naseg razgovora ovde, i pored toga sto je sadrzaj moje pp njoj bio opsti, o forumu, a ne o Moljcu konkretno, o kome je ona pricala da nema stomaka da ga iznese, jer je za nju Moljac postao hard core

kao sto rekoh, ljudi nisu situacije, to su dve razlicite stvari, pa kad mi nije ok situacija, ja se sklonim, a ljude volim, narocito ako su meni dragi i moji ljudi
i Moljca volim, jer je, kako rece Moca, najpitomije mesto na ovom forumu :heart2:

a ja nisam ulozila prijavu, samo iz ljudske zahvalnosti sto mi je jednom Djuka mnogo pomogla,
ali, da me je iznenadila ovim svojim nekorektnim potezom, priznajem - iznenadila me je,
i da, trebala sam da ulozim prijavu, ali dzaba, Tab je nece kazniti, a ja mogu da joj jos bolje, na svoj nacin, dam do znanja sta je uradila i koliko je s tim izgubila, sto se tice naseg druzenja
pa, eto, neka je to njena kazna - neka nam ozdravi brze, a ja cu od sada sa njom umesto u pp, ovde da razmenim rec-dve

Svako dobro
Vaš mi usput
eto, to je taj nas Moljac, bravo, Sreki :heart2:

Izgleda da ostali spavaju, samo mi budni.
mislila sam da je samo djavolcic ranoranioc ali ste to i ti, Truman i milance..a i Lori
ja ne znam ni gde se nalazim u te rane sate kada vi "ubodete" forum :rumenko:

cuj budis...pored ovakvog sunca...vec uveliko dan :D

giphy.gif
za ovo bi vredelo ustati sabajle

mislila sam da je samo djavolcic ranoranioc ali ste to i ti, Truman i milance..a i Lori
ja ne znam ni gde se nalazim u te rane sate kada vi "ubodete" forum :rumenko:

za ovo bi vredelo ustati sabajle
Meni maltene ne treba budilnik
Već u 7 sam oran uveliko ma kad da legnem
Volim jutro da iskoristim :)

Setite se samo kada smo bili deca...
u vrticu ili skoli, svejedno...
gde god se desavalo neko druzenje, uvek je neko probao da kvari...
ali ekipa se druzila i dalje...tako treba i mi danas.
Ne moze jedna osoba biti jaca od 20...
Iscelićemo je našom ljubavlju ?
Ubuntu fazon

Lav iz Indijeee :zcepanje:

Soko doveo lava soko doveo lava, prijem
Ima i gore od toga...
Pai sad...
Setaju zeko i lav kroz sumu i dodju do polja prekrivnog makovima...
Kaze lav ae idemo tamo pa preko reke a zeko ce nemoj bio neki rat...
oni glupi ljudi ostavili mine, a lav ce ma briga me...
i krene, a zeko za njim...ali se nadrogira od mirisa makovog cveta...
Lezi zeko i misli gde ode lav, kad odjednom BUUUM!!! nagazio lav na minu...
Gleda zec levo desno, pa gore...i zapeva...
LAV IZ IN DI ERRR...na-na-na-na, na-na-na...LAV IZ IN DI ER...oooooouuu...jeeaaaa...

sad oko ovoga
@Elle je apsolutno u pravu, nije u redu sto je Djuka iznela sadrzaj naseg razgovora ovde, i pored toga sto je sadrzaj moje pp njoj bio opsti, o forumu, a ne o Moljcu konkretno, o kome je ona pricala da nema stomaka da ga iznese, jer je za nju Moljac postao hard core

kao sto rekoh, ljudi nisu situacije, to su dve razlicite stvari, pa kad mi nije ok situacija, ja se sklonim, a ljude volim, narocito ako su meni dragi i moji ljudi
i Moljca volim, jer je, kako rece Moca, najpitomije mesto na ovom forumu :heart2:

a ja nisam ulozila prijavu, samo iz ljudske zahvalnosti sto mi je jednom Djuka mnogo pomogla,
ali, da me je iznenadila ovim svojim nekorektnim potezom, priznajem - iznenadila me je,
i da, trebala sam da ulozim prijavu, ali dzaba, Tab je nece kazniti, a ja mogu da joj jos bolje, na svoj nacin, dam do znanja sta je uradila i koliko je s tim izgubila, sto se tice naseg druzenja
pa, eto, neka je to njena kazna - neka nam ozdravi brze, a ja cu od sada sa njom umesto u pp, ovde da razmenim rec-dve

eto, to je taj nas Moljac, bravo, Sreki :heart2:

Hvala ti Lunjo što si reagovala i sve više nego lepo objasnila :heart: budući da sam se juče povukla iz prepiske s tabom nakon što je pokušavao da me ubedi da je sve moja uobrazilja prosto jer ne vredi.

Ja nisam mogla u tvoje ime da kažem da li je to (tebi) OK ili ne, ali mogu kao član da primetim da je upitno da li je po pravilniku foruma. Još je upitnije što na to ne mogu da dobijem odgovor, izuzev onog da sam ja ta koja je problematična a pitanje izgleda nebitno.

Žao mi je što ispada da isterujem neku pravdu ovde ali jednostavno mi se ovakve stvari uopšte ne dopadaju, i mislim da ovakav stav ostavlja jako loš utisak a to prosto ne želim da oćutim.

"Na osnovu dosadasnjeg iskustva, koliko je verovatno da biste preporucili A1 porodici i prijateljima? Vase misljenje nam je veoma vazno i molimo Vas da na ovu poruku odgovorite ocenom od 0 do 10 (0 - nije verovatno, 10 - veoma verovatno).."

I meni je veoma važno da iskulirate s ovim porukama doku***** ste i molim Vas da odj*****

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back