Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema nista.. prosirili smo prostor. Preuredili ga. Novu sobu smo napravili i okrecili sa velikim bracnim vodenim krevetom. Oces da vidis?
nikada nisam bila vizuelni tip...javite kada bude moglo i da se oseti :manikir:

i onako za jutro lagano... :)
s073.gif

odoh da pozelim nasoj Djurdjiji da nam brze ozdravi, u pp, naravno :aha:
Odlično da di objasnim pojam refleksije kad spominješ pp.

Ta tako draga osoba se meni prvi put javila juče porukom u pp. Nisam sa njom nikada pisala, čak nisam znala da ona mene zna.
Poruka koju mi je poslala me do suza raznežila jer je to prva osoba koja je shvatila poentu natinog pisanja i uloge na forumu.

Dakle, nikakve manipulacije nije bilo sa moje strane.

Sledeće, ja jesam splet. Splet emocija, splet ljubavi... Samo ne splet spletki.
Ovo sam započela potpuna sama, ne očekujući podršku i niko nije bio ni obavešten niti pozvan da dođe.
Tagovala sam samo Susan.
Svi ostali su došli sami, uključujući i Taba.

Možete da verujete ili ne, ovo je istina.

I sad se zagledaj u sebe, zapitaj zaštovodmah misliš na spletke, ogovaranje i pp.

Dodaću da su mi se juče u pp javili još neki ljudi, pružajući mi podršku, sami će se javiti ovde ako budu hteli.

Nastaviću. Do kasnije.

Odlično da di objasnim pojam refleksije kad spominješ pp.

Ta tako draga osoba se meni prvi put javila juče porukom u pp. Nisam sa njom nikada pisala, čak nisam znala da ona mene zna.
Poruka koju mi je poslala me do suza raznežila jer je to prva osoba koja je shvatila poentu natinog pisanja i uloge na forumu.

Dakle, nikakve manipulacije nije bilo sa moje strane.

Sledeće, ja jesam splet. Splet emocija, splet ljubavi... Samo ne splet spletki.
Ovo sam započela potpuna sama, ne očekujući podršku i niko nije bio ni obavešten niti pozvan da dođe.
Tagovala sam samo Susan.
Svi ostali su došli sami, uključujući i Taba.

Možete da verujete ili ne, ovo je istina.

I sad se zagledaj u sebe, zapitaj zaštovodmah misliš na spletke, ogovaranje i pp.
SPlet... Jer te poznajemo ja i jos neko ovde bolje nego sto mislis, posto nismo od juce, a nisi i ti, i ovaj tvoj nik ti mozda najvise odgovara
jer lazes kako zines, jer nisi samo Bauu, Konju i Tabu rekla da si Nata, jer su znali jos najmanje 4 forumasice i 3 forumasa, tvoji prijatelji(???)
jer je ovo tvoje ovde toliko nehumano i jadno, prosto mi je zao sto ti opet pisem i gubim vreme s tobom, ali vise necu, ovo je moje poslednje obracanje tebi
zavrsila sam s tobom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back