- Poruka
- 83.444
Kakav bre kupus.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da da.. isto to samo ne sa kupusom nego tikvicama.. u uvaljas u heljdino brasno..Било ми интересантно
Pravila sam od tikvice ali ne sa heljdinoda da.. isto to samo ne sa kupusom nego tikvicama.. u uvaljas u heljdino brasno..
da isto to samo sa sunkom slaninicom kecapom kackavaljem..and back to basics...
https://youtu.be/Lxs0w0MPUKsPravila sam od tikvice ali ne sa heljdino
S kim li ti pricas i sta li ti hoces.. ajde mrs tamo.A ne znam kako se zvao onaj sou kao sakriju se neki predmeti svuda po svetu tipa Napoleonovu lulu pa je traze sirom planete uz pomoc knjiga i istorije....

Pa da...samo kad ja radimОво неко затишје пред буру.

Odlicno peva...a koliko muz slusa pesmu, ne bi me cudilo da ima neka Liljana
Kako dečko peva, razvaljuje!
Ko zna, možda i ja grokćem, al putujem sama, pa nema nikoga da mi kaže da se blamiram ?Jako volim zanimljive kostime, rekonstrukcije arhitekture i sl
Ja zaspim u bilo kom prevoznom sredstvu
Ko zaklana
Čak i u avionu pa blamiram muža što rokćem i hrčem
Ovako ne hrčem al u sedećem položaju kad zaspim, ume da mi se omakne....
Ajde, slavejche...poleka...tvojot maz tebe te saka, i nitu edna druga...Pa da...samo kad ja radim
A i sutra radim, 6 dana trecu
I posle kakva da budem
I pricam sama sa sobom
Odlicno peva...a koliko muz slusa pesmu, ne bi me cudilo da ima neka Liljana Pogledajte prilog 1100993
Ma salim se toAjde, slavejche...poleka...tvojot maz tebe te saka, i nitu edna druga...

Ma ajde, šta pričaš! I ja je slušam, a nemam Ljiljanu.Odlicno peva...a koliko muz slusa pesmu, ne bi me cudilo da ima neka Liljana![]()
Molim te, nemoj...u stvari shali se...ja sam drvena kocka i slabo kopcam kad je shala...Ma salim se to.....( hocu reci, mozda se zove drugacije )
![]()
Ma ajde, šta pričaš! I ja je slušam, a nemam Ljiljanu.
Ma salim se to.....( hocu reci, mozda se zove drugacije )
![]()