Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda nisi, al planiras sigurno 😁
20220330_200025.jpg

.s. nemoj samo meni da sam jedini bez mere
nismo mali znas o cemu pricam i o kome
selektivno citas prozivke
Ето ти сад! Онолико смо писали по љису и ја не приметих да немаш меру.
Стварно необично.

niko ne hebe ic ni za suvu sljivu molbe
ok

@Lunja* stavi me na ignor Ti si nezna dusa :D

FY MF... i sve tako to
Па мени стално говоре ако ти се не допада, не читај.. Па тако..
?

daj levi grud da se politicki korektno izrazim i ako moze slavinu na max jerbo sam zedan :mrgreen:

pa ko jo veruje krompirima?

osima Zlatica ofkors :kez:
Груд, не бива ?
Славина нешто слаб притисак, ал има пивџан. ?

Ја верујем само добро прженим кромпирима!

Дакле појам воајеризма.

Воајеризам означава доживљавање сексуалног задовољства у потајном посматрању сексуалних односа, нагог тијела, доњег веша, или било чега другог што посматрач налази за сексуално привлачно. Ово уживање постаје поремећај тек ако закочи даљи развој сексуалног живота и, уместо да припреми пуни генитални однос, постаје замена за њега. Ријеч је настала од латинске ријечи „voir“, што значи „гледати“, и буквални превод од „воајер“ би било „посматрач“, уз пежоративни призвук.

Извор :википедија.

Значи, када људе који читају ваше јавно писање на јавном простору доступно сваком ко има интернет, при том се у смислу популарности форума сматра пожељним читање чак и више него писање, називате воајерима ви их вређате.

Захтевам да се сви постови где се помињу воајери обришу.

Не знам како бих назвала особе са потребом да буду вулгарне, просте, заједљиве на делу јавног простора намењеном једном делу уметности.

Уосталом свако може да пише шта хоће, али они који се прихвате посла да то уређују, дужни су да поштују основна правила пристојне комуникације на јавном простору у складу са делом где уређују.

Ја волим књижевност и поштујем увек форум намењен књижевности.
Мало мере није на одмет и нема везе са срећом или несрећом.

Занима ме да ли просветни радници изађу на ходник школе и зезају се са колегама као овде?
Верујем да чак и у зборници воде рачуна о комуникацији.

Нема разлике, ово је део намењен књижевности и јавни је простор.

Ја лично нећу одустати да тражим да овај форим изгледа онако како заслужује, а ваше је да то схватите како хоћете.
И да ме сматрате злом, несрећном или шта год. Али још једном се запитајте ко је овде несрећан, суштински.
Зашто имате потребу да мене вређате, омаловажавате, а ја вас не вређам?

И не само мене.

Саће још.
Nato,ja se za vreme odmora zezam mozda jos gore sa par koleginica, *izduvamo se* ali ni jedna od nas to ne dozivljava licno.Mada je kod nas problem sto smo sve brbljive pa pricamo povemeno i istovremeno,svaka i za sebe i lepo nam :)

Nato,ja se za vreme odmora zezam mozda jos gore sa par koleginica, *izduvamo se* ali ni jedna od nas to ne dozivljava licno.Mada je kod nas problem sto smo sve brbljive pa pricamo povemeno i istovremeno,svaka i za sebe i lepo nam :)
Ок, разумем. То и ја радим са пријатељима. Али не тамо где би вас видели и чули родитељи деце или деца?

pricali smo pre mesec dva dana oko vulgarnog ponasanja na temi... tad sam vas zamolio da prestanete sa tolikim intenzitetom psovanja.
ovo je forum knjizevnost, ne razumem potrebu da se ovde ponasate onako kako se i na ljisu ne ponasate.
kafana se zakljucava do daljeneg dok ne vidimo sta cemo sa njom i da li cemo je i vracati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back