- Poruka
- 50.084
Opet si kod zena na pdfŠta mi je oprošteno?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet si kod zena na pdfŠta mi je oprošteno?![]()
Nisam, el haluciniraš?Opet si kod zena na pdf
Mozda nisi, al planiras sigurnoNisam, el haluciniraš?
Bolje ćuti, nema dela foruma gde nisi bio.Mozda nisi, al planiras sigurno![]()
Mozda nisi, al planiras sigurno![]()
Ето ти сад! Онолико смо писали по љису и ја не приметих да немаш меру..s. nemoj samo meni da sam jedini bez mere
nismo mali znas o cemu pricam i o kome
selektivno citas prozivke
Па мени стално говоре ако ти се не допада, не читај.. Па тако..niko ne hebe ic ni za suvu sljivu molbe
ok
@Lunja* stavi me na ignor Ti si nezna dusa
FY MF... i sve tako to
Ето ти сад! Онолико смо писали по љису и ја не приметих да немаш меру.
Стварно необично.
pa ko jo veruje krompirima?
Груд, не бива ?daj levi grud da se politicki korektno izrazim i ako moze slavinu na max jerbo sam zedan
pa ko jo veruje krompirima?
osima Zlatica ofkors![]()
Nato,ja se za vreme odmora zezam mozda jos gore sa par koleginica, *izduvamo se* ali ni jedna od nas to ne dozivljava licno.Mada je kod nas problem sto smo sve brbljive pa pricamo povemeno i istovremeno,svaka i za sebe i lepo namНе знам како бих назвала особе са потребом да буду вулгарне, просте, заједљиве на делу јавног простора намењеном једном делу уметности.
Уосталом свако може да пише шта хоће, али они који се прихвате посла да то уређују, дужни су да поштују основна правила пристојне комуникације на јавном простору у складу са делом где уређују.
Ја волим књижевност и поштујем увек форум намењен књижевности.
Мало мере није на одмет и нема везе са срећом или несрећом.
Занима ме да ли просветни радници изађу на ходник школе и зезају се са колегама као овде?
Верујем да чак и у зборници воде рачуна о комуникацији.
Нема разлике, ово је део намењен књижевности и јавни је простор.
Ја лично нећу одустати да тражим да овај форим изгледа онако како заслужује, а ваше је да то схватите како хоћете.
И да ме сматрате злом, несрећном или шта год. Али још једном се запитајте ко је овде несрећан, суштински.
Зашто имате потребу да мене вређате, омаловажавате, а ја вас не вређам?
И не само мене.
Саће још.
Ок, разумем. То и ја радим са пријатељима. Али не тамо где би вас видели и чули родитељи деце или деца?Nato,ja se za vreme odmora zezam mozda jos gore sa par koleginica, *izduvamo se* ali ni jedna od nas to ne dozivljava licno.Mada je kod nas problem sto smo sve brbljive pa pricamo povemeno i istovremeno,svaka i za sebe i lepo nam![]()