Molio bih konkretan odgovor

bundeva:
kada nesto jako zelis, onda ti se to i desi...ili krenes il te kresnu..ali onda pozeli da je kresnes, a ne da pokusas da je kresnes..tim stavom kao da si se pripremio na poraz..dakle, bitno je da to rascistis sa sobom..ona je manje bitna...dal ces je poebati ovako il onako - svejedno je..i svidja mi se sto hoces da je "uvatis" pa tek onda da izvuces kitu..to je dobro, jer ti mozes da izvuces kitu, a ona da pobegne..tako mi se jedan drug (znas ono: "nisam ja, jedan moj drug") skinuo do gole koze, a devojka pobegla...najpre skini nju il je drzi da ne pobegne

9.gif

pa....posto je ona -manje bitna- ;-) i posto se pita za neku (tj. za bilo koju) devojku
nije ni bitno sta i kako ona voli......
nego.....moj ti je savet da ga uopste ne vadis jer ako ga vidi ...sigurno ce da ode......
9.gif

MayaKg:
Ma mozda i nije tako,otkud znam...Ja malo naivno gledam na svet.Mlada sam pa ima vremena za promene i razocarenja.Mada sam se mnogo puta u zivotu opekla i dalje smatram da postoje dobri ljudi,dostojni postovanja. Al' ja serem...

Citam tvoje komentare(ova dva poslednja) i vidim sebe iz mladjih dana. Zivot i iskustvo su me malo opovrgli, ali nisam se drasticno promenila, i dalje kao i ti smatram da postoje dobri ljudi dostojni postovanja. Volela bih da misljenje ne promenis

vreme ti je da napravis bazu podataka! onda je lepo prouci. nikako ne nagovestavaj da hoces da pokusas da je krrrrrrrres, skapirace te iz momenta a onda ti nema spasa, moraces da posegnes za bazom podataka.
naravno, ne zaboravi da joj pricas pricas pricas pricas... valjda ce dotle da svane, umij se i izbaci je iz kuce i ne zaboravi da joj kazes kako ima lepe usi i poseban dar za slusanje.
i.... mozda ti dodje opet. ko zna, jednoga dana ce valjda da shvati da pokusavas da je kres....
vazno je da ona zna da postoje dobre dusice :o))

MayaKg:
Glavna fora je u tome da joj pokazes da bi voleo da je "animalno zavrljacis na plafon" .Samim tim, sve si joj lepsi i njena zelja raste.iako zene dizu nos i beskrajno komplikuju stvari, mnogo je lako zavesti ih nego sto se misli. E sad,ako bas to ne mozes,nisi u tom fazonu; onda plati jer nisi za bolje. Nista licno,ovo je moje misljenje.Pozz ;-)
ovo je i moje misljenje aco.Pozz

@Iznogud-ozbilja....gogogooooooo NISH!!!!!!...........pa,Aca je decko dileja i ja ne znam sta da dodam vise! :) :)............

for every child who needs a little hope.............@Livia....te zene nisam video,ne pamtim!
vrrreme ti je da napravis bazu podataka! @ msje Leklerk.........xaxaxa...pa sta reci!...ima,kusur godina

@Aco----lik si do svih mi kostiju.......svidjaju mi se tvoje teme....do debilnosti :) :)....ali ti ja ne mogu pomoci....ja sam samac,mene devojka pogleda i zna!ONA zna!...ja veoma malo,jer sam lep...tako da iako sam bezao od njih,na kraju sam dolijao.....zene sy opasne....a to znam jer mi je ortak najbolji....aa...picajzla...ili METROsexualac,pa i mene kritikuje kako ponekad se obuchem itd. itd....axaaxa,........ovo nije lose sto postavljas.......moze dvosmisleno da se shvati!

AcaBg82:
Pazite treba mi konkretan odgovor.

Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.
Chekaj, jel ovo ona shto mu je otela svesku sa beleshkama za ispit koji je upravo polozio?
Mislim da je sve bilo super u tvom planu do onog dela kada ga izvadish. Treba da je pitash prvo.
Kako god odgovori, znas na chemu si.

AcaBg82:
Pazite treba mi konkretan odgovor.

Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.
Pazi, evo ti konkretan odgovor:

Presavij je u struku, pomeri joj gacice i uvali joj Ga na iznenadjenje 8)

Back