Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Vala kao da nešto studiraš i uz to slušaš ozbiljnu muziku....
Ti bi u operu u loži koja ima jakuzzi, baš bi da budeš VIP.
Ti bi u operu u loži koja ima jakuzzi, baš bi da budeš VIP.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bundeva:kada nesto jako zelis, onda ti se to i desi...ili krenes il te kresnu..ali onda pozeli da je kresnes, a ne da pokusas da je kresnes..tim stavom kao da si se pripremio na poraz..dakle, bitno je da to rascistis sa sobom..ona je manje bitna...dal ces je poebati ovako il onako - svejedno je..i svidja mi se sto hoces da je "uvatis" pa tek onda da izvuces kitu..to je dobro, jer ti mozes da izvuces kitu, a ona da pobegne..tako mi se jedan drug (znas ono: "nisam ja, jedan moj drug") skinuo do gole koze, a devojka pobegla...najpre skini nju il je drzi da ne pobegne
AcaBg82:Pazite treba mi konkretan odgovor.
Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.
MayaKg:Ma mozda i nije tako,otkud znam...Ja malo naivno gledam na svet.Mlada sam pa ima vremena za promene i razocarenja.Mada sam se mnogo puta u zivotu opekla i dalje smatram da postoje dobri ljudi,dostojni postovanja. Al' ja serem...
AcaBg82:izvucem ga pa vidim oce li ili nece.
Cruella:ko? on il' ona?
))ovo je i moje misljenje aco.PozzMayaKg:Glavna fora je u tome da joj pokazes da bi voleo da je "animalno zavrljacis na plafon" .Samim tim, sve si joj lepsi i njena zelja raste.iako zene dizu nos i beskrajno komplikuju stvari, mnogo je lako zavesti ih nego sto se misli. E sad,ako bas to ne mozes,nisi u tom fazonu; onda plati jer nisi za bolje. Nista licno,ovo je moje misljenje.Pozz ;-)
............
....ali ti ja ne mogu pomoci....ja sam samac,mene devojka pogleda i zna!ONA zna!...ja veoma malo,jer sam lep...tako da iako sam bezao od njih,na kraju sam dolijao.....zene sy opasne....a to znam jer mi je ortak najbolji....aa...picajzla...ili METROsexualac,pa i mene kritikuje kako ponekad se obuchem itd. itd....axaaxa,........ovo nije lose sto postavljas.......moze dvosmisleno da se shvati!
AcaBg82:ONA!!!
Chekaj, jel ovo ona shto mu je otela svesku sa beleshkama za ispit koji je upravo polozio?AcaBg82:Pazite treba mi konkretan odgovor.
Kada ostanem sam sa nekom curom kod sebe i zelim da pokusam da je kresnem. Da li su mi vece sanse ako idem polako ono ni samouvereno ni stidljivo, ili je bolje da pokazem punu samouverenost i krenem, uvatim je, izvucem ga pa vidim oce li ili nece.

Pazi, evo ti konkretan odgovor:AcaBg82:Pazite treba mi konkretan odgovor.