MOLIM za pomoc oko nabavke daljinca za Pineer

mracni

Početnik
Poruka
3
elem ...kao sto gore sam naveo u naslovu,,,,,,,kupio sam na moju nesrecu sinu AVR risiver Pioneer VSX709 rds.........i naravno bez daljinca na oglasu.......e sad oko 30 komada sam doneo od prijatelja koji drzi na buvljaku u Kragujevcu razne univerzalne daljince ali ni jedan nije hteo da suradjuje sa navedenim mojim risiverom!!
Ako neko zna za nekoga ko ima veci izbor daljinaca po mogustvu originalnih molim za telefon tada ......probao sam na raaznim oglasima i nista !! isto i na Eby-u,,,,,,,,i verovali ili ne nisam ni tamo nasao za moj model !!!
POMAGAJTE !:dash::dash::worth:

Па неко време користи команде (ваљда их има) на самом рисиверу док не нађеш одговарајући даљинац.
Види у сервису, може ли се на постојеће даљинце,уз КОД ТВ, пренесу команде. КОД ТВ имаш у Упутству за употребу ТВ.

Па неко време користи команде (ваљда их има) на самом рисиверу док не нађеш одговарајући даљинац.
Види у сервису, може ли се на постојеће даљинце,уз КОД ТВ, пренесу команде. КОД ТВ имаш у Упутству за употребу ТВ.
bio sam kod par TV majstora .....nista nismo pstigli,,,,,,,jedina opcija kako su mi rekli je da nadjem originalni da pozajmim od nekoga pa da onda usnime iz njega u univerzalni daljinac kodove a to mi je nemomoguca misija naci originalni ,,,,,,,mislim bar tako jer sam prekopao internet da nadjem bas moj model sa daljincem i da ga taj koji ga ima i prodaje...........

Back