molim za malo pomoci...

...migrene sam isprva i dobila zbog stresa...na kraju prve godine faksa...kad su me roditelji bukvalno zatvorili u kucu , i ispirali mi mozak kako sam ja nesposobna , i da bih nesto postigla moram samo sedeti u kuci i uciti po ceo dan....
...pa sam od tog nerviranja dobila migrene koje su trajele po ceo dan , nekada i dva...ali ja sam im ga dala ...polozila fiziku , hemiju i matematiku 1 sve u septembarskom roku...
...i izborila se da se vishe nikad tako ne ponashaju prema meni...ali eto , dosta su uradili...
...naravno uvek ima stresa na svakom koraku....
...cak bih otvorila temu o uticaju stresa , i kako ga se osloboditi...mogao bi neko umesto mene...
...ljudi moji , samo svoje zivce cuvajte , jednom kad to ode , ne moze se vratiti...

Zefirra:
...ne brini bila sam kod ginekologa...proverili smo sve...i krvnu sliku...i prestala sam jedno tri meseca da ih uzimam...medjutim migrene su i dalje bile tu....
...a hvala bogu odmah su se vratile bolne menstruacije :roll:
...tako da je rekla da slobodno nastavim...:)

E pa kad je tako, manje se stresiraj i udri brigu na veselje.... :D ;) kako se nebi pojavili i drugi problemi: sa kozom itd...ali uzimas Yasmin pa se to nece desiti.. ;)

Don´t worry be happy.... :D :p

Zefirra, Nisam ni ja rađala, pa me eto, imam je već 4 godine i super sam. Još godinu dana i moram da je menjam... ali sam prilično sigurna da ću da stavim novu. Mislim, nemam problem kao postavljačica teme, ništa me ne boli, a i osećaj slobode je neuporediv, nema smaranja sa pilulama, a kondom stvarno i ne računam u zaštitu. jbt 2 puta mi se desilo da se svuče i jednom da pukne... Redovne kontrole, ultrazvuk i to je to. A proklete migrene nisu nestale... nisam ni sigurna sa čim to ima veze.

Hanibal, ja nikad nisam bila mršavica, ali nisam se ugojila pošto sam je postavila. Hm... dešavale su mi se neke lične bure, pa sam čak u jednom trenutku smršala 12kg... pu pu ne povratilo se (ali sam bila baš super riba =) ). Sad sam relativno ok, recimo da bih volela da smaknem 3-4 kilca.

...meni je rekla ginekolog da mirena nije odgovarajuca kontracepcija za mlade zene...ostro se protivila tome...ja verujem tebi....
...ali moram slushati svog lekara...
...moguce i zbog jako bolnih menstracija da mi je to rekla, mozda bi mirena pogorsala stvar...

Zefirra:
...meni je rekla ginekolog da mirena nije odgovarajuca kontracepcija za mlade zene...ostro se protivila tome...ja verujem tebi....
...ali moram slushati svog lekara...
...moguce i zbog jako bolnih menstracija da mi je to rekla, mozda bi mirena pogorsala stvar...

U pravu ti je ginekolog....uostalom zasto bi koristila Mirenu ili bilo koji slican oblik kontracepcije kad postoje KP sa malom dozom hormona....obicno pozitivno deluju na zenu, ciklus...itd....ako se vec desi, da ti pilule ne odgovaraju, dogovoris se sa ginekologom za druge....

Nek je Mirena super i zlato....ali ja nebi dole nista stavljala ako ne moram...hvala Bogu pa postoje pilule i zdrava sam..

Back