Molim vas za savet pri kupovini duseka

Dormeo....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_81.gif
..sto me nervira njihova reklama....
leukz_nl_bewegende_emoticons_3d_80.gif

Који су недостаци комбинације латекс ( од 300-400евра, Беодушек или Шлафариа)+латофлекс летвице. Да ли је то превише меко за спавање, да ли боли кичма. да ли је то бачена пара или добро инвестиција?

Ја сам јуче у Меркуру "додирнуо" дормео душек и био видно изненађен пријатним осећајем који је тај једноставан, надасве непланирани додир руком произвео..!!! Шалу на страну, осећај је био јако добар. Не знам да ли да судим само на основу тог осећаја, али ми делује јако добро и удобно. Мислим да ћу њега да пазарим, па нек иде живот.............

ja imam dormeo.. onu tanju varijantu. za oko 5000 sam dobila jastuk i dusek... istovremeno mi je i fantastican i ljigav.. onaj osecaj kad ti tone ruka.. on se ponavlja svaki put :O sto moze da bude iritantno.. ne znam sta da kazem.. bilo mi bitno da brzo resim pitanje i da bude jeftino. ko sto rekoh ona mekoca moze posle nekog vremena da nerrrrvira... meni je ubedljivo najbolji do sad bio jogi dusek koji je bio i mekan i tvrd ;) u njemu sam naaaajlepse spavala. sve ostalo - po nuzdi

Zanimame vase misljenje koji dusek da kupim za krevet.Gledala sam Optimo duseke,ali bas mi je mnogo da za dusek dam 50000din.Simpo,Andrijasevic..ne znam sta mi je ciniti..Pomozite,plizz

Imaš,nadamse još uvek,u 29.XI (ne znam dal se još tako zove) radnjicu talijanskih dušeka bez žičanog jezgra,extra su,a cena vrlo prikladna. To je otprilike prekoputa kafane "Banija",znači posle raskrsnice sa Džordža Vašingtona.

Ja imam Andrijasevic,jedan antialergik,a drugi ortopedski i prezadovoljna sam,a nisu tako skupi(to mi je na decijim krevetima),a na mom imam "eliocell" od 900 evra i nijenistya bolji od Andrijasevicevog,a razlika u ceni je velika.Za Simpove ne znam kakvi su.
Zdravo Marina,procitala sam tek sad da koristite duseke Andrijasevic,recite mi posle par godina koliko koristite jeste li zadovoljni?Jesu li se sta promenili posto se oni puno ne reklamiraju mislim na ovaj ortopedico?Jel vi koristite ili samo deca?Molim vas odgovorite mi.

Poslednja izmena od moderatora:
Ја само бацим обичан фротирски прекривач на итисон и заспим ко заклан. Приметио сам да ми тврда подлога и хладноћа фротира јако пријају. А нешто много добро спавам кад загрлим столицу за седење, тј. подигнем руку преко ње.

Back