Molim vas pomozite!!!

Imam fetis na stopala i zensku dominaciju. Ne znam da li je to normalno i da li to moze nekako da nestane?
Da li je ok imati fetis i sta tacno predstavlja fetis ???

Hitan odgovor
Volim i ja i stopala i noge u kompletu...ali da me neka žena šklepa po guzi,i da me maltretira to mi ne pričinjava zadovoljstvo,zabrinuo bi se:confused:
Fetišizam je svrstan u seksualne poremećaje..
Mada ne vidim šta ima tu nenormalno,neko se loži posebno na sise,dupe,a neko na noge,ili stopala..

Foot fetish je po trecem mestu rasprostranjen fetish, tako da je to ok, cak sam upoznao i neke cure koje vole stopala, mada sta je tu privlacno, nemam ti pojma.
Mene stopala asociraju na submisivnost, a posto ti volis femidom ja bih to tako povezao.

Da nestane, samo od sebe nece, ako volis to, volis to, mozes jedino da kanalises i da ne praktikujes, ili da nadjes neku curu koja voli.
Ok je imati fetish, samo sto nije sve svakom normalnom.

Lupam sada, neki muskarac ce mozda voleti da ga devojka zove *urvom dok se seksa sa njim, iz nekog razloga voli kada je podredjen i "jeftin" u njenoj moci, samo kao seksualni objekat. Ko zna, mozda i neke devojke to vole, da je ugrabi, silovito seksa, kao da je *urva (psihologija je cudo), kazem, svakog pali nesto posebno, neko otkida na grudi, guze, grublju igru, oralni seks.

Cela ta prica o seksu je u glavi, samo je bitno da se poklopis sa drugom osobom i sve je cool.

Sisaj joj prste na nogama i mazi picu prstima, zatim trljaj kitu izmedju njena oba stopala :rumenko:

okreni je u dogi povuci za kosu unazad a njene noge pritisni uz guzu, spoji njena stopala i klizi izmedju njih da glavic dok tucas stopala ulazi malo u guzu :rumenko:

nek ti drkka stopalima ;)

ima jos ali ne mogu ti objasniti ovde :lol:

Pa i ja ne znam u čemu je problem...mislim postoji mnogo feministkinja koje mrze muškarce,samo nađe jednu od njih da ga dobro izlema...:malav:

ma ovo je klinac koji se naložio na nešto o čemu nema pojma. jer da je iskusio to o čemu piše, ne bi iznosio to kao problem već bi uživao u svojoj opsesiji.
većinu ovih tema, koliko vidim, otvaraju tinejdžeri. smehotresno.

Nisi ti jedini koji ima fetis na stopala. Quentin Tarantino je opsednut zenskim stopalima i u filmu ``Od sumraka do svitanja`` to lepo i pokazao. Secas se kultne scene kada Selma Hajek kao Santanicum Pandemonijum staje na sto za kojim on sedi, toci vino niz nogu u njegova usta.

kladim se da bi ti uzivala :heart: da sisam tvoja prste na stopalima i lizemmmmm )( :rumenko: :rtfm:

ne mogu da verujem da se o lizanju i sisanju ženskih nožnih prstića govori kao o nečemu što....tek treba probati??!!
wtf? :confused:
mislim, gde vi ljudi živite, u nekom šerijatskom kalifatu ybte?

ovo ko sexualno vaspitanje za prvi srednje...ne, osnovne škole:lol:

ne mogu da verujem da se o lizanju i sisanju ženskih nožnih prstića govori kao o nečemu što....tek treba probati??!!
wtf? :confused:
mislim, gde vi ljudi živite, u nekom šerijatskom kalifatu ybte?

ovo ko sexualno vaspitanje za prvi srednje...ne, osnovne škole:lol:

i ja ne mogu da verujem da se toliko grozite sexa i fetisha :(

Ja uvek pisem sve otvoreno jer me nije blam sexa :mrgreen:

Ali mi prete banom i moram da sutim :lol:

Back