milan11
Primećen član
- Poruka
- 748
mislim da bi link bio mnogo prikladniji na podforumu avijacija i vojska tema "protiv koga bi smo najradje ratovali" ponekad se iznenadim kolika je ljudska glupost!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pazi samo ovo:
![]()
lesinar koji ceka da dete umre pa da ga pozdere....
Apsolutno tačno. Čas ih "boli glava", ili je PMS ili ... ima kolko hoćeš izgovoraA ratnici muškarci bi bili mirni ko bubice ...
![]()
Za*ebavaju.Ali ako imaš dovoljno godina imaš i znanje kako da prevaziđeš jeftine forice.Apsolutno tačno. Čas ih "boli glava", ili je PMS ili ... ima kolko hoćeš izgovoraA ratnici muškarci bi bili mirni ko bubice ...
![]()
Ili to kažu oni koji su napadnuti, pa nemaju drugog izbora nego da se brane.To kazu svi koji hoce da ratuju pa kazu "ovo je bila kap u punoj casi". Lako su vodje nalazile razloge za ratove.
Ove slike bi pre nego po Srbiji trebalo štampati i deliti po onim zemljama koje svoje vojske šalju po belom svetu.ali ove slike, po mogucstvu ostampane i sa komentarima bi valjalo deliti po srbiji i lepiti po bilbordima, jer ovakve stvari nikad ne smeju da se izgube iz vida kada neko nekome rizikuje da donese povredu.
Ove slike bi pre nego po Srbiji trebalo štampati i deliti po onim zemljama koje svoje vojske šalju po belom svetu.
narode, nikoga od vas nisam pozvao na ovu temu da bi ste se prepirali... mozda bi bilo bolje da neki mod obrise sve sem samog linka. zeleo sam samo da pogledate ove slike i dva puta razmislite svaki put kada hocete nesto da kazete, ili da glasate za nekoga. internet populacija i dalje pripada mislim natprosecnom IQ, ali ove slike, po mogucstvu ostampane i sa komentarima bi valjalo deliti po srbiji i lepiti po bilbordima, jer ovakve stvari nikad ne smeju da se izgube iz vida kada neko nekome rizikuje da donese povredu.
pre nego pocnete opet da pominjete ratove i kako treba ubijati: Lice i nalicije civilizacije
OK.nisi me razumeo. nismo ni mi tako nevini i cisti kako to izgleda, mada smo (naravno) sami sebi najdrazi. ako vec pocinjes da cistis, pocni od sebe![]()
U svakom žitu ima kukolja. A ti izvoli pa imenuj taj kukolj u Srbiji. Da li je to onaj kukolj koji baš kaže ono što sam gore napisao (Tuđe nećemo, svoje ne damo)?a ponovicu onaj odgovor, i kod nas ima puno zlobe, puno onih koji nemaju dobar dodir sa stvarnoscu, a dozvoljava im se da glasaju, ili da budu u vlasti, pa zaglavimo svi... ako su ljudi zreli i racionalni, svaki problem se moze resiti nenasiljem... samo je malo takvih koji su svesni mogucih posledica, bilo zato sto su ustekani kao medvedi, bilo zato sto su nenormalni, pamet im medju zvezdama
pa dobro, mozda sam lose nazvao temu, ali sam toliko bio pod utiskom onih ruznih slika, mada mi je albert izmamio osmeh def. matori je gotivacu svakom slucaju, bio sam pod utiskom, i zeleo sam da skrenem paznju ljudima na to sta se sve desava jer se ponasamo kao idijoti, a posto najvise iracionalnog ponasanja do sad sam video na pod forumu politika, smatrao sam da ovde treba da ga postavim. izvinjavam se svima zbog neprikladne teme, ali smatram da mi svi trebamo sve te stvari da stalno drzimo u glavi, koliko visoko moze da se uzdigne ljudski duh, dok se istovremeno vucara u blatu
Šta to ne ide? Šta to hoćeš da isteraš? Pravdu? OK. Hajde da isterujemo pravdu.nista, ja odoh sa teme, nemam nameru ni sa kim da se raspravljam, imao sam jednu humanu zamisao, ali vidim da mi ne ide da je isteram, jos jednom zao mi je zbog uznemiravanja prisutnih, ako se neko nasao uvredjenim ili prozvanim, i njemu se izvinjavam (eremita, npr ti, nisam hteo nikoga da maltretiram) i samo sam se nadao da ako svi budemo u glavi drzali ovakve slike, da cemo stalno biti svesni trenutnog loseg, i lepih mogucnosti i da cemo svi zajedno raditi zarad nekog lepseg dobra za ukupnost ljudske rase. hvala na paznji i dovidjenja![]()
Neke od ovih slika sam video. I ove ratne, a narochito ove sa protesta. Btw. I sam imam manju kolekciju slichnih video zapisa iz krvavih protesta shirom sveta... Uzas blagi. Chovek je najgora zivotinja.pre nego pocnete opet da pominjete ratove i kako treba ubijati: Lice i nalicije civilizacije
ako si se prepoznao to je tvoj problem, i treba da razmislis o sebi onda, ja nikoga nisam hteo da imenujem, a tema je vrlo jasna, znas i sam to. a onaj dodatak je odgovor na komentar na temu... na kraju krajeva, ako ti se ne dopada tema nemoj da je gledas
Смешан ми је онај у Беиђингу што са кесом стопира тенк![]()