JustASimpleMan
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Ne razumem zasto ne mogu da odem da kupim pljeskavicu a da me na kiosku ne tretiraju kao *****, pasivno agresivnim ponasanjem ili tako sto mi rasparcaju somun. Na poslu me isto tako tretiraju i musterije i u smeni napravim 42.000 dok je ista smena prosle subote napravila 60.000. Ljudi nece da sede pored mene u autobusu. Na ulici me zagledaju i smeju mi se. Nisam zapusten, a cini mi se da je sve to najvise pocelo od kada sam poceo da nosim svetlo plavu majicu sa japanskim natpisima i svetlo crvene patike. Da li je u pitanju stil oblacenja? Moj hod? Rekao bih da se krecem normalno? Pre neki dan sam pricao neke nepopularne stvari sa dobrim poznanikom u autobusu. Da nije svanuo video negde na netu ili na drustvrnim mrezama. Da nisu pricali o meni po naselju? Ali veliko je naselje, gde je onda problem? Ono sto me najvise buni je zasto je ljudima toliko stalo do mene? Zasto ne kazu jos jedna budala, ignorisimo ga, on je u svom svetu, kulirajmo ga? Zasto ljufi uopstr pricaju ili misle o meni? Zasto im je stalo do toga da mi roknu sankcije, zasto im je stalo do toga da me uniste? Zar delujem toliko nenormalno? Zar sam toliko opasan po okruzenje? Sta hoce od mene?