Molim vas budite iskreni. Zasto me ljudi tretiraju kao *****

JustASimpleMan

Zainteresovan član
Poruka
132
Ne razumem zasto ne mogu da odem da kupim pljeskavicu a da me na kiosku ne tretiraju kao *****, pasivno agresivnim ponasanjem ili tako sto mi rasparcaju somun. Na poslu me isto tako tretiraju i musterije i u smeni napravim 42.000 dok je ista smena prosle subote napravila 60.000. Ljudi nece da sede pored mene u autobusu. Na ulici me zagledaju i smeju mi se. Nisam zapusten, a cini mi se da je sve to najvise pocelo od kada sam poceo da nosim svetlo plavu majicu sa japanskim natpisima i svetlo crvene patike. Da li je u pitanju stil oblacenja? Moj hod? Rekao bih da se krecem normalno? Pre neki dan sam pricao neke nepopularne stvari sa dobrim poznanikom u autobusu. Da nije svanuo video negde na netu ili na drustvrnim mrezama. Da nisu pricali o meni po naselju? Ali veliko je naselje, gde je onda problem? Ono sto me najvise buni je zasto je ljudima toliko stalo do mene? Zasto ne kazu jos jedna budala, ignorisimo ga, on je u svom svetu, kulirajmo ga? Zasto ljufi uopstr pricaju ili misle o meni? Zasto im je stalo do toga da mi roknu sankcije, zasto im je stalo do toga da me uniste? Zar delujem toliko nenormalno? Zar sam toliko opasan po okruzenje? Sta hoce od mene?

Nesto ti je na faci sigurno odbojno
Brate nosim masku i na poslu i u prevozu. A mozda si sarkastican pa hoces da kazes da misle da sam ***** od coveka u dusi. Ali ja samo zivim svoj privatan zivot, jesam zatvoren ali sam pristojan i saglasan. Ne ophodim se lose prema drugima ali se ni ne otvaram mnogo. Ne zelim da ljudi znaju mnogo o meni privatno jer ce misliti jos gore.

Ok onda prestani da gledas druge ponasaj se kao da si sam
apsolutno!

ja to kažem ovako...

ako od 100 ljudi mogu da komuniciram samo sa 1 ali to ko sa bratom rodjenim e onda je sve u redu.

Od populacije koja broji oko 7 milijardi, taj 1% moje braće iznosi 70 miliona.

A ja ne mogu fizički da obradim ni tih 70 miliona ljudi u toku smene a ko braća su mi a kamoli ove ostale koje tek ne poznajem.

Molim lepo

Svetla odeca i stil hoda cini da misle da sam *****? Ali ja imam normalan stil hoda, ne mlatim mnogo rukama. Zenstveni muskarci mlate rukama. A istina je da imam visok glas za muskarca i promukao. Istina je da sam debeo, pa zbog debljine i glasa misle da sam *****? Da li je moguce da ljudi na osnovu glasa i izgleda zakljucuju da li je neko *****? To je novi nivo retardiranosti

Svetla odeca i stil hoda cini da misle da sam *****? Ali ja imam normalan stil hoda, ne mlatim mnogo rukama. Zenstveni muskarci mlate rukama. A istina je da imam visok glas za muskarca i promukao. Istina je da sam debeo, pa zbog debljine i glasa misle da sam *****? Da li je moguce da ljudi na osnovu glasa i izgleda zakljucuju da li je neko *****? To je novi nivo retardiranosti
prost narod

imamo jednog prodavca koji ima piskav glas, odmah kreću komentari "velikih domaćina"

narod koji je opterećen lgbt-jem ima lom u sebi ali tebe to ne spaśava primitivizma

Ko u Srbiji nije poludeo taj nije normalan
Ono kad ti se kolega hvali da je propio i prokockao platu u Mozzartu a tebi poručio da je ona Friteza na vruć vazduh što si je kupio za ukusniju hranu zapravo totalan promašaj jer je listao po internetu šta si to kupio pa mu nije baš najjasnije, kupiće on pomfrit čim vrati pare iz kladionice baš sutra igraju...

Ne razumem zasto ne mogu da odem da kupim pljeskavicu a da me na kiosku ne tretiraju kao *****, pasivno agresivnim ponasanjem ili tako sto mi rasparcaju somun. Na poslu me isto tako tretiraju i musterije i u smeni napravim 42.000 dok je ista smena prosle subote napravila 60.000. Ljudi nece da sede pored mene u autobusu. Na ulici me zagledaju i smeju mi se. Nisam zapusten, a cini mi se da je sve to najvise pocelo od kada sam poceo da nosim svetlo plavu majicu sa japanskim natpisima i svetlo crvene patike. Da li je u pitanju stil oblacenja? Moj hod? Rekao bih da se krecem normalno? Pre neki dan sam pricao neke nepopularne stvari sa dobrim poznanikom u autobusu. Da nije svanuo video negde na netu ili na drustvrnim mrezama. Da nisu pricali o meni po naselju? Ali veliko je naselje, gde je onda problem? Ono sto me najvise buni je zasto je ljudima toliko stalo do mene? Zasto ne kazu jos jedna budala, ignorisimo ga, on je u svom svetu, kulirajmo ga? Zasto ljufi uopstr pricaju ili misle o meni? Zasto im je stalo do toga da mi roknu sankcije, zasto im je stalo do toga da me uniste? Zar delujem toliko nenormalno? Zar sam toliko opasan po okruzenje? Sta hoce od mene?
Ma šta te briga za gomilu...
Gledaj sebe i guraj po svome ..

potreban ti je psiholog,a ne forum

potreban ti je psiholog,a ne forum
Psiholog ce da mi prica sa strukovne strane i da mi lupi dijagnozu. Meni treba glas naroda. Mada vidim da ni ovde nije dobar uzorak jer su svi iznad proseka. Uglavnom bilo mi je samo vazno da li je do mene ili do drugih a vecina kaze da je do drugih ili nesto izmedju. Ne moram da brinem, jos nisam poludeo.

Psiholog ce da mi prica sa strukovne strane i da mi lupi dijagnozu. Meni treba glas naroda. Mada vidim da ni ovde nije dobar uzorak jer su svi iznad proseka. Uglavnom bilo mi je samo vazno da li je do mene ili do drugih a vecina kaze da je do drugih ili nesto izmedju. Ne moram da brinem, jos nisam poludeo.
Mora se gledati sa više aspekata

Ne znam, ali ovo je malo nestvarno i nelogično. "Ljudi neće da sede pored mene u busu"?? Šta je problem? Neće(mo) sjediti pored gubavaca, smrdljivih i zapuštenih.. Nemaš neku fizičku anomaliju ali i ako imaš, svako ko se smije tome je kreten i smrad na kvadrat.
Ako je to tako kao što si napisao da se "zagledaju u tebe", neki razlog mora postojati. Promjeni odijelo i stil oblačenja, uzmi džins, crne ili bijele patike.. ne obraćaj pažnju, misli u tim momentima na neku simpatiju, ljubav.. ili gdje ćeš večeras, šta ćešjesti, obuući.
Ako neko priča o nekome, mora postojati neka osnova, ništa nije bez razloga. Ovako ti ne vrijedi lupati glavu.

Back