MOJTENEGRO

Mi smo najaci i najkuratiji deo srpstva !

neznam sta bi hercegovci rekli na to ,ili ovi moji . . .sad salu na stranu ,mislim da nema veze velicina one stvari sa tim iz kojih je ko predela ,cak nema veze ni sa visinom ,eto ja imam 180cm ,pa sam iznad proseka ...Citam po forumima neki koji su visoki 190cm ,a nemaju ni 17cm . . .

Poslednja izmena:
neznam sta bi hercegovci rekli na to ,ili ovi moji . . .sad salu na stranu ,mislim da nema veze velicina one stvari sa tim iz kojih je ko predela ,cak nema veze ni sa visinom ,eto ja imam 180cm ,pa sam iznad proseka ...Citam po forumima neki koji su visoki 190cm ,a nemaju ni 17cm . . .

oko naše zgrade se muva predivno mače (kao ovo na tvom avataru) a nemam gde da ga udomim,
želiš li ti da ga primiš?

kako bih ja dosao do tog maceta ??Gde se tacno muva :) mada sam ja odlucio od kada mi je pas uginuo da nemam ljubimce ....

ja imam psa, u tome i jeste problem, moj pas ne podnosi mačke, ali nikako...
a greota, mče lepo, buckasto, mirno i pitomo...a ničije.
Pokušala sam da ga ubacim u zgradu i dala mu bakin kolač (pojeo je) ali su ga dušmani izbacili napolje, kažu smeta im.
užas!

ja imam psa, u tome i jeste problem, moj pas ne podnosi mačke, ali nikako...
a greota, mče lepo, buckasto, mirno i pitomo...a ničije.
Pokušala sam da ga ubacim u zgradu i dala mu bakin kolač (pojeo je) ali su ga dušmani izbacili napolje, kažu smeta im.
užas!

steta ...ja sam imao rotvajlera 10godina ,i kad je uginuo rekao sam da necu imati vise psa ,nisam imao mnogo vremena ni za njega . . .Mozda da ga stavis negde van domasaja psa,nesto kao prinudno resenje dok nesmislis nesto ?

nisu ti crnogorci brdjani, nego primorci, tj. ćaša je polupuna,
a + verujem da je velika većina simpatičnija i prijemčivija od tebe, i to velika većina onog procenta koji još stanuje po kršinama i brdima.

Back