Mojsijev prolaz kroz more - MM Slavica Šetina

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slusaj derle jedno, posto si posteno popushio na forumima religije i istorije dosao si ovde sa namerom da prosipas "pamet", ma hajde molim te. kako ti vodis diskusije? uvredama? pokusajima uvreda? sta si ti prilozio, nazive ustanova? imam i ja jedan naziv jedne ustanove koja je zeljna takvih kao sto si ti.

Cobanko, ja ne pisem na pdf istorija. Terorije srbi pre ameba me ne zanimaju, niti medjusobni pokolji Srba i Hrvata.
Sto se tice religije, ucestvujem samo na temi "ekumenizam" i pozdravljam ujedinjenje.

Sta sam prilozio ?

recimo datum rodjenja Ramzesa II kao dokaz da je tvoja tvrdnja presmesna. I kao dokaz da si jedan obican folirant.
Kakav dokaz jos zelis ?
i konkretno, za sta ?

A ti si mi sav Ok. Nazivas zenu cobankom, vodeci se njenim nikom.

Ja ne ulazim u to ko je u pravu, jer zaista ne znam taj segment istorije.

Ako imas argumenata, izlozi ih bez prostakluka. Objasni joj lepo, Budi frajer, budi dzek.
Njen nik nema veze sa diskusijom, a ti ga tako prostacki upotrebljavas u kontekstu koji tebi odgovara.

Nemoj.
Obrazlozi, objasni...vredjanjem neces to da ucinis.

Druga stvar je ako gajis averzije prema Milici......ma budi gentlman... :):)

Sal, sve je to ok, vas dvoje ste sajber frendovi bla, bla...ja i ocekujem da je branis.

Medjutim, ona ne zasluzuje nikakvo postovanje jer je kao diskutant jedna obicna nula. Bezobrazna je i licemerna.

Kako bih ti objasnio... evo recimo ovako...

Ti kazes : Srbi su najstariji narod. Prvi Srbski car je Radomir Radomirovic ziveo je 30.000 pre nove ere i prilozis kao argument Deretica.

Ja kazem: Ne lupaj. Informisi se pre nego sto postujes. Prvi car je Marko Markovic i ziveo je 15.000 bc i kao argument prilozim Jarcevica.

Ne ide batice, ne ide nikako.
Kakva diskusija ? Ja njoj da dajem neke posebne argumente ? Pa zar nije dovoljno sto nema pojma ni u kom veku je vladao Ramzes II a kamoli da nekom soli pamet ?

vidi, ne volim da vodim diskusiju na nacin na koji je ti vodis, ali...
pominjao si citav niz naucnih ustanova i proglasio ih svojom "kompanijom" :hahaha:
pominjao si razna arheoloska otkrica i citave spiskove imena :roll:
kroz godine mi nista nisi dokazao jer postoji mnogo datuma za koje se veze period u kome je mojsije ziveo, a ja kao sto sam citirala i navela mnogi ga vezuju za preiod ramzesa II.
ne razmeci se svojom gluposcu!:cool:

Sal, sve je to ok, vas dvoje ste sajber frendovi bla, bla...ja i ocekujem da je branis.

Medjutim, ona ne zasluzuje nikakvo postovanje jer je kao diskutant jedna obicna nula. Bezobrazna je i licemerna.

Ti kazes : Srbi su najstariji narod. Prvi Srbski car je Radomir Radomirovic ziveo je 30.000 pre nove ere i prilozis kao argument Deretica.

Ja kazem: Ne lupaj. Informisi se pre nego sto postujes. Prvi car je Marko Markovic i ziveo je 15.000 bc i kao argument prilozim Jarcevica.

Kakva diskusija ? Ja njoj da dajem neke posebne argumente ? Pa zar nije dovoljno sto nema pojma ni u kom veku je vladao Ramzes II a kamoli da nekom soli pamet ?

a ti zasluzujes neko postovanje???

E vidis, to boldovano njoj smeta. A i meni.
Zaista te postujem kao poznavaoca istorije, ali ne gutam tvoje vidjenje iste, jer kako rekoh, ne znam...

Znaci, u mom kontu, oboje ste u pravu. A Milicu zaista gotivim, jer je ona fakat moja sajber prijateljica.

Nu postujem kao frenda, a tebe postujem i pamtim kao nik koji nikad nije bio nametljiv, niti bezobrazan.

Nemoj da kvarimo to, OK?

E vidis, to boldovano njoj smeta. A i meni.
Zaista te postujem kao poznavaoca istorije, ali ne gutam tvoje vidjenje iste, jer kako rekoh, ne znam...

Znaci, u mom kontu, oboje ste u pravu. A Milicu zaista gotivim, jer je ona fakat moja sajber prijateljica.

Nu postujem kao frenda, a tebe postujem i pamtim kao nik koji nikad nije bio nametljiv, niti bezobrazan.

Nemoj da kvarimo to, OK?

Sal, u mom primeru ti i ja smo "zamenili mesta" sa cobanicom i dr. bobom.
Dakle, ona je rekla "ne lupaj, informisi se...''

smeta joj nesto sto i sama radi.
Licemer.

Mislim da je jedini katalizator svih vredjanja ovde ozimoncic.
A i rojal sa njegovim majstorskim uvrtanjem i izvlacenjem iz konteksta tudjih postova.

Vidim da ste se Milica i ti bas "posvadjali", ali verujem da ne mislite tako.

Pomirite se, razmenite vase reference, i celi forum ce imati koristi od toga.
A i ja bi nesto novo naucio.

;)

Ok.

Milice, hoces li nam ponoviti izvor koji potkrepljuje tvoje tvrdnje , da je Ramzes bio rasista, i da je drugovao sa Mojsijem kao izlapeli starac, odnosno u svojim poznim godinama koliko bese..120 ?

PS Nismo se mi svadjali vec je ona drski folirant. Njoj se ova "teza" koju je prezentovao drbob odmah ucinila presmesnom, i morala je nesto da mu odgovori. Medjutim ona nije imala adekvatno znanje, tacnije vrlo drsko i krajnje samouvereno je istupila sa knjigom koja je fantazija, beletristika.

A to radi na svim mogucim temama, gde god stigne, a da pritom o temi nema pojma...slepa se na cyber frendove i kao ono...podyebava

beda.

Poslednja izmena:
;)

Ok.

Milice, hoces li nam ponoviti izvor koji potkrepljuje tvoje tvrdnje , da je Ramzes bio rasista, i da je drugovao sa Mojsijem kao izlapeli starac, odnosno u svojim poznim godinama koliko bese..120 ?

PS Nismo se mi svadjali vec je ona drski folirant. Njoj se ova "teza" koju je prezentovao drbob odmah ucinila presmesnom, i morala je nesto da mu odgovori. Medjutim ona nije imala adekvatno znanje, tacnije vrlo drsko i krajnje samouvereno je istupila sa knjigom koja je fantazija, beletristika.

A to radi na svim mogucim temama, gde god stigne, a da pritom o temi nema pojma...slepa se na cyber frendove i kao ono...podyebava

beda.

Joj, ja volim takve zene... :):) volim zivu vatru... :)

Zamislite da diskutujete uzivo....ma pojela bi te u dva zalogaja...a mene u tri...hahahahhahaha... :):)

Milice, spremi escajg.. :)

ok.

Ramesses II was identified with the pharaoh of whom the Biblical figure Moses demanded his people be released from slavery.
Guy Lecuyot. "The Ramesseum (Egypt), Recent Archaelogical Research"

"Dok sam pisao delo Mojsije oslonio sam se na istorijske cinjenice i podatke, kao i na podatke rabina"
Hauard Fast "Moses"

A frequent suggestion is the Egyptian Empire period, in particular the 13th century BCE, as the pharaoh of that time, Ramesses II, is commonly considered to be the pharaoh with whom Moses squabbled

James E. Atwell, "An Egyptian Source for Genesis 1" , The Journal of Theological Studies 2000 51(2), 441–477.

eto, proguglaj malo. videces da ih mnogi stavljaju u isti "kos". i ne budi bezobrazan!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back