- Poruka
- 2.750
zabole meMintaka:Ako je ikako moguce bez vredjanja! Ukusi su drugaciji, postujte to!
pankeri su klosari
i to je kompliment za njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zabole meMintaka:Ako je ikako moguce bez vredjanja! Ukusi su drugaciji, postujte to!
papaj@:zabole me
pankeri su klosari
i to je kompliment za njih
mama ti bildeArnoldLayne:a to ti si iz godina i godina izučavanja istih, konstatovao?
koji bilde![]()
E ovo se zove muzikaStedza:1. pantera
2. slayer
3. sepultura
4. testament
5. megadeth
6. slipknot
7. cannibal corpse
8. metallica
9. kreator
10. chimaira
he, he...ArnoldLayne:a to ti si iz godina i godina izučavanja istih, konstatovao?
koji bilde![]()
Ih,pa Kreator-o tome necemo ni da diskutujemo...ArnoldLayne:kreator vadi listu![]()
a stoooo?ArnoldLayne:kreator vadi listu![]()
Desava se.....pogresi covek.....mozda sam i ja nekada zbzbbzzzbzbbzMintaka:al sam ga napisala. hehehehehehe selptura hehehehehehe
Demiourgos:Desava se.....pogresi covek.....mozda sam i ja nekada zbzbbzzzbzbbz![]()
![]()
[/QUOTE
Ahahaha,vristala sam kad sam gledala klip...Koji je to zmaj!
Pa zato sto je to KREATOR...Prosto k'o suljpa :-DMintaka:a stoooo?
F'ucking legendNemesis Divina:Ahahaha,vristala sam kad sam gledala klip...Koji je to zmaj!Demiourgos:Desava se.....pogresi covek.....mozda sam i ja nekada zbzbbzzzbzbbz![]()
![]()
![]()
Nisam.Nemesis Divina:Obozavam takve klipove,kakvih sve likova ima na svetu...Xexe...A jel si gledao mozda onog blackera na izboru za Austrijskog idola?E to treba videti-ostao lik bez pluca i glasnih zica![]()
![]()
![]()