Nemesis Divina
Zainteresovan član
- Poruka
- 285
E pa pogledaj...A i ovi sa naseg rasturaju.Pogotovo ona na silu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AAAAAAAAAAAAaaaaahahahahahahahahahahahah...ta je najjacaNemesis Divina:E pa pogledaj...A i ovi sa naseg rasturaju.Pogotovo ona na silu![]()
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhahaahhhhhhaaaaDemiourgos:Ma nema ona veze sa samom sobom.![]()
"To meni dodje kao kanal, ja moram......AAAAVEEEE MAAAAARIIIAA"
![]()
GrazzieNemesis Divina:E covek,svaka cast,uneo si mi malo vedrine u ovaj sumorni dan!Ave Demiourgos :-D
thx for the info 8)papaj@:ovo je sada spam tema 8)
Toooo, toooo, kakvih sve bolida ima u ovoj nasoj Srbiji.Strashnonordic_warrior:pomoz bog ja sam Natasa. ja sam kanal i moram da pevam. to je bozije.. ja to ne radim
za to vreme Pera je gleda kao da je Elvis ustao iz groba... 8-)
SOU
Ahaha-ma ima nas raznihnordic_warrior:pomoz bog ja sam Natasa. ja sam kanal i moram da pevam. to je bozije.. ja to ne radim
za to vreme Pera je gleda kao da je Elvis ustao iz groba... 8-)
SOU
juuuuuuuuuuu nisam ja te srece 8)Nemesis Divina:Pa sta joj fali?Zamisli da ti AC DC otprangija u home sweet home-u-ne verujem da bi ostao ravnodusan...Ne bi niko![]()
papaj@:zabole me
pankeri su klosari
i to je kompliment za njih
pa i jeste 8)CHE-nina:Ajde molim te ne seri! Msm ono, najbitnije je da ti "nisi" klosar... Strasno!!!![]()