Mojih 7 maca i 3 kuce

Eto nas opet sa novostima.Ovo je Laki tj Kiki ( jos nismo usaglasili ime ).Ima oko 9 meseci ali je duplo manji od Mileta koji ime oko 6.Nasli smo ga ispred zgrade u utorak uvece.Toliko je bio slab kada smo ga doneli da nije mogao da stoji na nogama.Infekcija ociju,atrofija misica.Svaka koska mu se ocrtava i viri.U svom zivotu nisam videla macku u gorem stanju.Uz sve to ima volje da se bori.Veterinari kazu da su mu sanse dobre da pregura sve ovo i opravi se potpuno.Toliko mu je hladno stalno da mora da bude uvijen u cebad.Poceo je da hoda i da nas doziva za ova dva dana.Jede pomalo ali cesto da mu ne preopteretimo zeludac i creva.Danas je sam pio mleko sto je uspeh.Kao deca se radujemo svakom njegovom koraku a ja sam u stalnom strahu da li ce se izvuci.Ima zelju i to je super.Za sada se tema njegovom ostanka ne pominje no sve mislim da posto ce oporavak biti dug da su mu sanse dobre da se vec udomio.Makar se nadam jer ne zavisi sve od mene.Drzite mu palceve.On je divan macor koji stalno prede i gura glavicu da se mazi.
IMG_1090-1.jpg

divan je
nadam se da je laki kao srećko

Svi su ti mezimci divni (zao mi je zbog Kikija:sad2:) ali CICA...:heart:Pravi je vodja,ima takav stav,vidi se na slici.Moj drug isto ima terijere,strogo su uvek u ovom stavu kao tvoja Cica:rotf:Nenormalno su ratoborni i zivahni,stalno se bore ko je glavni u dvoristu.:roll::hahaha:Koliko vidim Cica sa tim nema problem jer je sve dovela u red.Sjajna druzina:super:

Back