Mojih 2500 reputacija!

Drago mi je da si se ovde ismejala nakon groznog dana :zag:

Па, чему служи форум?

Мени је улепшао много дана, нарочито кад се нађем са неким људима са којима можеш и да се нашалиш, и насмејеш, а да нико не замери.

mojih 220 repki jedva iskamčenih :sad2:
otvorću tema sa 250:zcepanje:

Pamtim kad si imala i dosta više repki...;)
Imaš taj simpa vokabular,ali i britku misao pa repom često dokačim...
Imao sam i ja četvorocifren kao Fiši,a i Coviax he bio solidan...Zbog tih repki sam i menjao nikove-bilo ljubomore,a
i meni bilo interesantnije da forumski život malo osvežim...:lol:
Blajbijeve repke i od mene stigle,baš podosta...

joj, cure, sto je ovaj Tab principijelan, ni :cvet: ne da^ da vam posaljem :mrgreen:

ide mi sad da ja otvorim temu MOJIH 10 REPUTACIJA ZA 24h :lol:

Ја некад и заборавим да имам репутације, а некад ми баш дође да их великодушно делим.

И што ми онда не рачуна оне непотрошене, па да могу да се испрсим кад ја хоћу са мојих 850 поенчића :zcepanje:

Ја некад и заборавим да имам репутације, а некад ми баш дође да их великодушно делим.

И што ми онда не рачуна оне непотрошене, па да могу да се испрсим кад ја хоћу са мојих 850 поенчића :zcepanje:

850 po 850 pa se skupi :lol:
Istina, treba više puta dok ne bude ko jedna Jagina :D

850 po 850 pa se skupi :lol:
Istina, treba više puta dok ne bude ko jedna Jagina :D

Треба мноооого пута :lol:

Е, шалу на страну, никад нисам разумела ту опсесију репутацијама, мени је битније да се неко сложи са мном, или да ме напуши артументовано, па да станем и да размислим, него да ми да репку.

Мени је требало и много времена да скапирам чему то служи, а онда сам скапирала да не служи ничему :zcepanje:

Back