Mojih 2500 reputacija!

Mi volimo blajbija, blajbi voli nas :D
Ja vas sve puno volim, a ako bih sudio po reputacijama, ne mogu reci da mi nije uzvraceno. :D

Reputaciona moć se automatski povećava za 1 na svakih 100 postova. Plus na određeni broj dana na forumu. Tako da mu nisu 2 500 forumaša dali reputaciju :mrgreen:
Taman posla, ali je dobio dosta od jednih te istih, pa jos jakih. Vise puta i od mene. :)

Broj Reputacija koje je neko dobio na ovom Forumu,ne pretstavlja ekvivalent pozitivnog ucinka,koji su neciji Postovi ili Blogovi,uticali svojim pozitivnim stavovima,na javno
mnjenje.Nije stvar u tome,da se pise samo zbog pisanja,pa ma to bilo i nesto glupo i nebulozno.Ja ovim ni najmanje ne "atakujem: na "Blajbijev" skor,tj.broj Reputacija.
Ali ono sto bih mozda mogao da zamerim,nasem Kolegi koji pise pod imenom "Blaj:think:bi",je to,sto pis evrlo povrsno,sto "bezi" od ozbiljnih tema.Ovaj Forum nije samo neka tracerska
tribina,neki npr.TV Hepi,koji nema u gledaocima (ko ima zeludac da ga gledaju) nikakvog ugleda.Svaka napisana ili izgovorena rec,u bilo kom mediju,treb ada ima i svo
edukativni znacaj i smisao.

Reputaciona moć se automatski povećava za 1 na svakih 100 postova. Plus na određeni broj dana na forumu. Tako da mu nisu 2 500 forumaša dali reputaciju :mrgreen:

i na svakih 10.000 reputacionih poena jel tako?

- - - - - - - - - -

Ponosan sam na njih !

Znaci da su se 2500 puta nepoznati ljudi slozili sa mojim misljenjem i to izneli javno!

Javno im se zahvaljujem, :heart:

uzgred cestitam Blajbi :klap: :lol:

Back