Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Red je časti, koliko je repki dobio samo na ovoj temi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne budi zloban, mi volimo Blajbija![]()
Ja vas sve puno volim, a ako bih sudio po reputacijama, ne mogu reci da mi nije uzvraceno.Mi volimo blajbija, blajbi voli nas![]()
Taman posla, ali je dobio dosta od jednih te istih, pa jos jakih. Vise puta i od mene.Reputaciona moć se automatski povećava za 1 na svakih 100 postova. Plus na određeni broj dana na forumu. Tako da mu nisu 2 500 forumaša dali reputaciju![]()

Taman posla, ali je dobio dosta od jednih te istih, pa jos jakih. Vise puta i od mene.![]()

kanda ga grupno pomerimo do veceras

Ponosan sam na njih !
Znaci da su se 2500 puta nepoznati ljudi slozili sa mojim misljenjem i to izneli javno!
Javno im se zahvaljujem,![]()

bi",je to,sto pis evrlo povrsno,sto "bezi" od ozbiljnih tema.Ovaj Forum nije samo neka tracerska

Reputaciona moć se automatski povećava za 1 na svakih 100 postova. Plus na određeni broj dana na forumu. Tako da mu nisu 2 500 forumaša dali reputaciju![]()
Ponosan sam na njih !
Znaci da su se 2500 puta nepoznati ljudi slozili sa mojim misljenjem i to izneli javno!
Javno im se zahvaljujem,![]()

Ма, он је и заборавио да је отворио тему![]()

Svashtara je puna iznenadjenja...
@Blajbi, sutra od mene...![]()

, da ga zbunimo malo, mozda se i propojavi, da nam se obraduje 

Сад, сад, да му покваримо бројку![]()
Jago, daj mu sada, sutra mu opet svi dajemo grupno, da ga zbunimo malo, mozda se i propojavi, da nam se obraduje
![]()