Kuglica88
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Imam 23 god od kad sam postala punoletna moji se od tad ponasaju kao da imam 15 god i da ne znam nista o zivotu,danas se ni u 15 god manje pita a kamoli u 23.Kad god sam htela sama da odem negde,da nesto uradim odgovor je uvek bio NE i NE MOZE.Nikad nisam sama odlucila da li ne sto smem ili ne,kad god sa javila da cu da prespavam kod drugarice ne tako cesto uvek su imali pitanja ZASTO,ZBOG CEGA,KO JE JOS TAMO do dan danas?!STo mi vise brane ja sve manje pricam sa njima s kim sam u vezi,jednostavno me mrzi,jer su me oterali od sebe godinama,slabo pricam o problemima.Nikad ne pricam kad idem kod decka,jer znam koji bi odgovor dobila STA CES TAMO ili PAZI STA RADIS,nekad i kad idem sa deckom kazem da sam sa drugaricom da me nebi smarali,jer bi me kad tad zvali da pitaju kad cu kuci,mada pre 2 god kad sam bila sa drugaricom zvali su me da pitaju kad cu kuci i naravno bilo me je sramota i nerpijatno.Stalno sam pokusala da pricam sa njima da kazem da sam odrasla,kako moje drugarice zive sa momcima vec a ja ne mogu da odem odgovor je uvek bio NE zanimaju nas/me drugi! Ako bih se suprostavila i povisila ton svasta ruzno bi se desilo i posvadjal bih se (mogucnost i da odem od kuce) Ja takav nacin ne zelim ali STA TREBA DA URADIM,IMA LI NEKO OVAKVA ISKUSTVA?