markons82
Elita
- Poruka
- 21.337
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi pro verziju, znaci do jaja je, ***** 12usd nije neka suma za zezanciju a mozes da napravis dobre stvari, posle uradis upscale slike i ako ti se dopada mozes da izradis.....Ja da sam na tom softveru radio bi brdo lavkraftovskih čuda. Sad me brzi da se prebacujem tamo, možda uskoro
Da, uradio sam dve, druga mi je manje zanimjivaTo ti uradio ili?
Platonic realmsOno sam probao al mi je izbacivao gluposti. Sta si koristio kao prompt?
Aha nije onaj DD? Hm probacu tako pa da ubacim kao init image pa da koristi to kao idejuPlatonic realms
Ja sam testirao desetak puta, često su gluposti ali ponekad se potrefi nešto zanimljivo. Treba pokušavati više puta.
To sam radio u rudalle softveru na hugging face
RudalleHajde daj link ka tome, moram nekako da izvucem init_image
Zmanji rezoluciju, smanji je 2x, ugasi jedan od onim modela ( mozes slobodno za pocetak da ugasis viTB16 ), stavi mani batch i stavi da ti pokazuje na svakih 5/10 init-aUpravo sam pokrenuo DD ali baš drugo traje (i konačno sam sklnio onaj lighthouse tag što si mi rekao). Namestio da naslika neku hiperboreju sa piramidom i belim grifonima i šumom u stilu Tomasa Kola, videćemo kako će ispasti.
Ali jako dugo traje. Sat i po a tek 4%, ranije nije bilo ovako.
U međuvremenu nešto starije. Nekakav bizaran pejzaž, zaboravio sam šta je bio prompt.
Pogledajte prilog 1150796
ovo mi se svidjaOvo su kao ostaci primordijalnih džinovskih sekvoja na nekom dalekom severu.
Pogledajte prilog 1150872