Moji radovi stvoreni pomoću veštačke inteligencije

Roboti su tako detaljni, gotovo deluju organski.

Evo jednog rada sa Disco Diffusion softverom, dakle nije moj ali da se vidi šta sve može. Ovo je još mislim urađeno u starijoj verziji.

FMfE6nSXMAQhOC5

Tvoj rad? Sviđa mi se, podseća me na istripovani tehno-folk Japan.
To mi jeste bila ideja, isao sam neki fazon ancient Japanese village in mountains covered in snow, sada cu postaviti sledecu sliku... Inace uplatio zeni pro, sa ovom kartom koju je dobila 1920x1080 jedan batch uradi za 9sec, znaci sliku jedno za 40min

Prilozi

• bla.jpg
    bla.jpg
    172 KB · Pregleda: 8
@White Guar i @markons82

sve ste bolji i bolji i "navukli" ste me da posecujem temu svaki dan i gledam vaše radove
onaj pejsaž i japanski motovi su five

nastavite :zaljubljena:
Stvarno je navlkusa, gledam ova pro verzija kako radi ( 12usd mesecno ) i odlicno je, mozes vece slike da radis daleko brze, ne moras da pazis, ne dobijas DC sa servera posle 5-6 sati. Uradio je zeni jednu i super izgleda. Ja cu uplatiti sebi isto ( moras da selektujes US al radi telenor kartica nasa ), kada mi zavrsi jos jednu/dve slike ove japanske tematike.
Dopada mi se sto mozes da koristis kombinacije vise slikara, recimo Van Gog u kombinaciji sa pikasom i recimo rembrant, pa uzmes kao portret
Ili napravis link ka nekoj slici i onda da to bude osnova - samo to moram jos da provalim

Mozes posle da uradis upscaling slike
Kradem :D
Ja ne koristim taj program, još sam na hugging face-u gde ima više tipova softvera. Manje su rezolucije ali brže radi i nema da te izbaci zbog errora. A imam na samsungu softver da remasteruje slike i ne radi loše.

Ova je sa 256p remasterovana na 1024p, a još je dodatno urađena prljavo jer treba kao da bude jako stara slika.

Ovo bi trebalo da bude fotografija iz 15. veka monaha koji poje zvezdama. Da, fotografija iz 15. veka :mrgreen:, sa AI-jem sve je moguće a ja volim da eksperimentišem sa ovako čudnim motivima.
A čak ima i neki kvazi tekst uz sliku, totalni trip.

15th century photograph of monks chanting to heaven at night.jpg

I meni većina slika sablasno deluje
Oseti se da nisu iz " ovog sveta" :sad2:
Ili dok se vi ne izverzirate još , kopka i mene u kom će pravcu to otići
Stvar je u tome da kako izaberes autra tako radi :) Sada sam isao u H.P. Lovecraft, nije mi iz nekog razloga snimio prvu sliku pa moram ponovo da pokrenem. Al ispalo je jeeebno sablasno i dobro :)

Back