Moji radovi stvoreni pomoću veštačke inteligencije

Hehehe, ja probao samo da udjem na sajt i izadje poruka...
This site may not work in your browser. Please use a supported browser.

Don't be rude to try this software with your machine....
Na kom browseru ne radi?

Nego, baš razmišljam ako je ova tehnologija dostupna bukvalno za džabe, šta li tek imaju iza zatvorenih vrata? Koji je krajnji domet ovakve tehnologije?

Zanimljivo, neke od slika koje generise program bi se u galerijama prodavale za milione pod uslovom da ih je neki kvazi umetnik napravio

Prilozi

• aswd.png
    aswd.png
    611,8 KB · Pregleda: 9
Zanimljivo, neke od slika koje generise program bi se u galerijama prodavale sa milione pod uslovom da ih je neki kvazi umetnik napravio
Zamisli virtuelnu realnost na dovoljno jakom procesoru koji može da generiše u realnom vremenu scenu, ambijent, čitave svetove preko AI-a a ti govorom zadaješ komande i istovremeno sklapaš svet oko sebe.

Zamisli virtuelnu realnost na dovoljno jakom procesoru koji može da generiše u realnom vremenu scenu, ambijent, čitave svetove preko AI-a a ti govorom zadaješ komande i istovremeno sklapaš svet oko sebe.
Nesto tipa kao onaj film za DiCapri-jem samo sto je tamo san

Kao mona lisa type of painting

Prilozi

• mona lisa.png
    mona lisa.png
    626,2 KB · Pregleda: 5
Tako izgleda sa 63% odradjeno, nisam menjao pa onda.na.svakih 50prelaza ili sta pokaze sledeci izgoed
Kad sam radio moj napravio je drastičnu razliku na zadnjem procentu, bukvalno sa 99% na 100% dodao brdo detalja, tako da čekaj dok skroz ne završi.

Btw. mislim da ovaj program omogućava i pravljenje video snimka od par sekundi.

Kad sam radio moj napravio je drastičnu razliku na zadnjem procentu, bukvalno sa 99% na 100% dodao brdo detalja, tako da čekaj dok skroz ne završi.
Znaci I ti si uspeo da pokrenes. Pazi nemam pojma kako sam uspeo, nije hteo I odjedom odradio.
Ako si menjao ono gde ti na 50 prelaza pokaze sledeci izgled moguce da je zato, kada mi je radio one svetionike promenio je malo al ne drastic o, samo je dodao sitnice I neke senke

Iskreno odusvljen sam kako radi, sa pro nalogom dobijas pristup boljim GPU pa kapiram da mozes brze da uradis I 4k slike, imas sto su postavljali video likovi. Super izgleda

Znaci I ti si uspeo da pokrenes. Pazi nemam pojma kako sam uspeo, nije hteo I odjedom odradio.
Ako si menjao ono gde ti na 50 prelaza pokaze sledeci izgled moguce da je zato, mada mi je radio one svetionike promenio je malo al ne drastic o, samo je dodao sitnice I neke senke
Jel to Disco Diffusion? Tu sam odradio sinoć onaj sa lighhouse što sam postavio ovde, pa si mi posle rekao da treba nešto da se menja jer stoji da bude uvek lighthouse na slici. Posle toga nisam više pokušavao. A ostali mi javljaju stalno neki error, pa se držim ovog hugging face-a

Jel to Disco Diffusion? Tu sam odradio sinoć onaj sa lighhouse što sam postavio ovde, pa si mi posle rekao da treba nešto da se menja jer stoji da bude uvek lighthouse na slici. Posle toga nisam više pokušavao. A ostali mi javljaju stalno neki error, pa se držim ovog hugging face-a
Da da bas taj disco diffusion. Treba da menjas onaj test crveni, gde pise bas da je lighthouse I to. Tu kucas sta zelis, meni je sledece kada odrasi ovu I jos jednu neka fantazija ili tako nesto. Bitno je da dajes sto vise podataka I informacija.

Borba Terminatora ,moje prvo zapazanje .
Tako je nesto I trebalo da bude, ja sam vise isao na borbu Titana al nazalost nisam dao dovoljno informacije sta da pravi. Kapiram da ako napise 20-30reci da finalna slika bude daleko bolja I ima vise znacenja.
Gledao sam na tom discord kanal sta su likovi radili I stvarno izgleda bas jako dobro

20220504_191019.jpg

Ovo je druga slika koju radi, nisam menjao pa ce raditi 50 ako ne prekine, ovde se za sada bolje vidi, inace tek drugi prikaz, ako zavrsi I ne DC me sa servera mislim da ce biti odlicno

Tako je nesto I trebalo da bude, ja sam vise isao na borbu Titana al nazalost nisam dao dovoljno informacije sta da pravi. Kapiram da ako napise 20-30reci da finalna slika bude daleko bolja I ima vise znacenja.
Gledao sam na tom discord kanal sta su likovi radili I stvarno izgleda bas jako dobro
Negde sam pročitao da treba dosta isprobavanja, ponoviš 100 puta da bi dobio jedno remek delo. Tako nešto.

A evo još nekih mojih manjih sličica

Levo - nuclear power plant polaroid
Desno - last photo of the sun

Nuclear Power Plant Polaroid.png
last photo of the sun.png

Back