MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 34.251
Do nedavno sam bio za očuvanje BiH, ali okolnosti su se drastično promijenile.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo bili za podelu i kada su okolnosti bile protiv toga. Zbog te žrtve, uzimamo DGGP, USK sve do Une. Kupres i Ravno! I TK i Goražde, radi Koridora. Sarajvski kanton kao istorijski srpsku zemlju. Vama ostalo.Do nedavno sam bio za očuvanje BiH, ali okolnosti su se drastično promijenile.
Pusti Kupres nama. Di ćemo skijati?Mi smo bili za podelu i kada su okolnosti bile protiv toga. Zbog te žrtve, uzimamo DGGP, USK sve do Une. Kupres i Ravno! I TK i Goražde, radi Koridora. Sarajvski kanton kao istorijski srpsku zemlju. Vama ostalo.
Dobro, možemo diskutovati oko Kupresa i Ravna.
Ovaj je za bana!Ništa od toga. Puklo je. Hrvatima Herceg-Bosna, a ostali neka se yebu kako god znaju. Oni Bošnjaci koji se identificiraju kao Hrvati muslimani mogu s nama i biti će tretirani kao potpuno ravnopravni, s punim pravom na svoju religiju i društvene osobitosti.
Molim te da ne rješavaš svoje frustracije preko mene. Hvala!Ovaj je za bana!
Ja da sam napisala na njegovom ,,mjestu,, da je RS zrela da se pripoji Srbiji, a ostali da se zebu bio bi perma momentalno!![]()
чекај мало , ти ћеш да одлучујеш из хрватске шта ће бити са хрватима у босни ? док си ти прдуцкао под јорганом да простиш на сигурном неко је краврио гаће за средњу босну па и за територије хрвата. рецимо ја и многи срби са мном када смо им одбрнаили жепче.Ništa od toga. Puklo je. Hrvatima Herceg-Bosna, a ostali neka se yebu kako god znaju.
поглавниково цвјеће јел де...Oni Bošnjaci koji se identificiraju kao Hrvati muslimani mogu s nama i biti će tretirani kao potpuno ravnopravni, s punim pravom na svoju religiju i društvene osobitosti.
чекај мало , ти ћеш да одлучујеш из хрватске шта ће бити са хрватима у босни ? док си ти прдуцкао под јорганом да простиш на сигурном неко је краврио гаће за средњу босну па и за територије хрвата. рецимо ја и многи срби са мном када смо им одбрнаили жепче.
знаш бјеше то у оном погрому џихадлија бин ладенових и алијиних љиљана када је десетине хиљада хрвата од чега непуних 10 000 бојовника бјежало ка нама вичући :БРАЋО СРБИ ПОМАГАЈТЕ!
да , да постоје и снимци тих непрегледних колона.
да не би нас са оѕрена не би ни жепча данас хрватима.
дан данас там осам добродошао и имам пријатеље.
те си хрвате заборавио јел де, мање су вредни од оних у ерцеговини ? нијесу довољно проусташизовани ?
е па не може тако , није ти то ћаћовина а ни ђедовина.
њима јес.
смањи мало лопту...
поглавниково цвјеће јел де...
гледај ти како ће са талијанима и мађарима, они своје траже... а за ово не брини, то припада хрватима у босни.
ја те подсећам да поред херцег босне коју си већ припоји хрватској постоји хрвата и у осталом дјелу боснеŠto ti imaš s hrvatskim teritorijem u BiH?![]()
ја сам тим хрватима у средњој босни одбранио жепче са саборцима.Mađarima je cilj vratiti cijelu Vojvodinu pod vlast Mađarske, Albanci se žele proširiti do Niša, Bugari žele istočne dijelove Srbije, a ti se brineš o Hrvatima. Baš slatko od tebe.![]()
![]()
Mi sa ove strane još vjerujemo da je Drina granica!Mijenja se svjetski politički poredak. Možda vas i uzmemo i pripojimo Hrvatskoj. BiH je gotova. Treba izvući Herceg-Bosnu i ujediniti je s Hrvatskom.
I to prirodna.Mi sa ove strane još vjerujemo da je Drina granica!
Hrvati su bitni da bi kontrolisali Muslimansku većinu od skretanja u islamski radikalizam.
Do juče si bio zagovornik jedinstvene BiH ? Šta reći ? Eto Srbije na 80km do Zagreba.Mijenja se svjetski politički poredak. Možda vas i uzmemo i pripojimo Hrvatskoj. BiH je gotova. Treba izvući Herceg-Bosnu i ujediniti je s Hrvatskom.
Kupili smo Leoparde, dalekometne RBS rakete, Rafale itd...sad vas treba isprovocirati, navući na tanak led i potaracati umjesto da čekamo 15 godina da i vama dođe oprema.Do juče si bio zagovornik jedinstvene BiH ? Šta reći ? Eto Srbije na 80km do Zagreba.
U najkraćem,Zapadna Hercegovina da se pripoji Hrvatskoj a ostatak Federacije BiH i Republika Srpska Srbiji
Da ali se govori da je ta srbska akcija spašavanja Hrvata(iskreno zahvalan za tu akciju)plaćena naftom i benzinomја те подсећам да поред херцег босне коју си већ припоји хрватској постоји хрвата и у осталом дјелу босне
а шта имам са њима појаснио сам ти.
да мене и многих сличних мени није било не би било жепче и околине. то питај хрвате тамо па ћеш чути они то не крију и дан данас напомињу и воле србе који су их примили у збегу и одбрнаили жепче...
не кажем ја да срби имај унеке претензије на њих због тога, таман посла
али си ти последњи који ћеш олако да те хрвате у средњој босни ''заборавш'' и одбациш узевши само ерцег босну...
неш ти ништа узимати но гледај своја посла.
ако већ дође до раскусуривања онда не можеш одбацити хрвате из средње босне и они су хрвати јел де или пак нису ?
ја сам тим хрватима у средњој босни одбранио жепче са саборцима.
дан данас сам тамо добродошао код тих пријатеља. за рзалику од вас поглавникових потомака они тамо ѕнају да су их сбри примили у пребегу од џихадлија и знају да је та мантра о нама само једна шарена усташка лажа.
такви попут тебе који олако узимају туђе и својатају , а поготово што и муслиманима опет ндуе поглавникову улогу хрватског цвијећа ниеј ништаа но врста тешке будлаштине и проусташких претензија.
Švicarski model je dokazano funkcionalan pa zašto ne kopiramo to??hebi ga onda bi trebali otpustit 100000 zaposlenika u administraciji od sadašnjih 500000!Umjesto jedne države, mogli ste imati dvije, tri države ili teritorija s obilježjima države pa jedni malo s EU, drugi s Rusima, treći s Kinezima, a sve po uzoru na Tita i njegovu politiku prema velikim silama, ne kaže se bezveze umiljato janje dvije majke siše. Umjesto toga vi sva jaja u jednu košaru pa prdnuli u čabar i u Hrvatskoj i na Kosovu, a Bosna ostaje da se vidi, najvjerojatnije bude još poslužila kao moneta za podkusurivanje.
to su vasa lupetanjaDa ali se govori da je ta srbska akcija spašavanja Hrvata(iskreno zahvalan za tu akciju)plaćena naftom i benzinom![]()
Nisu lupetanja već istina ali vi to želite prikazati na svoj način kao eto kako smo "dobri i milostivi"to su vasa lupetanja
moze neko da plati da ih primis u zbegu ali da nas posalje da idemo i odbrnaimo zepce gde sam i licno bio, izvin isiguno ne bi isli zbog nafte
da nas nije bilo trag vam se hrvatima ne bi znao u sredjoj bosni jer bi vas mudzahidlije pobrisale ko prasinu briskom...
i ako je hrvatska zakuvavala naravno rat u bosni jer je to tudjmanu odgovaralo...
pogledaj pre lazi koje napises kada je bio taj pogrom i bejzanija hrvata od mudzahedina. prije onog dogovora holburka sa milosevicem kada srbija uvodi sankcije rs ...
![]()
ne moze biti istina no obicna laz.Nisu lupetanja već istina ali vi to želite prikazati na svoj način kao eto kako smo "dobri i milostivi"![]()