MOJE MALE ŠARENE EMOCIJE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images
1012875_741099539257204_6621391985633911399_n.jpg

ZNAŠš..ššta,..

Znaš kako se piše,.. kad 'očeš, da, baš pišeš,..pišeš srcem,.. i pišeš nekom' ( pree je bilo da olovka piše srcem,.. al' mogu i tipke,. msm mogu da te proglase Ludom,..
kad pišeš Nekom (tj. Nikom) virtualnom,.. bolje reći Nepostojećem,..
msm izmišljenom,... Tako mene učili :)
Dođe nama naša Baba ( stara profesorica, tako smo je zvali, inače udovica pred penzijom,.. mi smo joj poslednja generacija) jako lepo obučena, taj dan,.
Mi (gimnazija - drugi razred ),..zinuli - Šta bi Babi ?.. da se ne udaje ? - ... (mladost - obest )
Slušamo mi šta ona trabunja,.. i tako to,..
Dođe sledeći čas i prvo njeno pitanje je - Deco, zašto sam se ja prošlog časa, tako lepo obukla ? -
Mi, krijemo osmeh,.. -- Ćuti Baba, bolje-ti-je,..-- NEEE, insistira ona,.. i mi šta ćemo neg' -- Paa ne znamo -- :)
-- Ee, zato što sam predavala važnu lekciju "Kako se piše" :) i da bih vam skrenula pažnju,.. morala sam! --
Mii,.. zinuli :).. eeee, tako se piše ;)
.. da,.. pa eto i ja to tako,.. uvek pišem nekom i uvek 'nako,.. više iz podsvesti,.. šta ti dune,.. probajte,..
ali nemojte o'ma' misliti da ste pisac :),.. tekst treba 'editovati' bar triput ,..svaki drugi dan
( ee to ne radim,.. bar ne na forumu,.. mrzi me,.. eventualno jednom,.. može se to ovde na Krsti - vreme editovanja je super ):)

Prilozi

• tumblr_ni6tvaDCaR1td83mbo1_400.jpg
    tumblr_ni6tvaDCaR1td83mbo1_400.jpg
    55,4 KB · Pregleda: 242
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back