Moje kreacije

Majče, čestitam ti mašinu. Da te dobro i dugo služi i da napuniš ovu temu divnim kreacijama i modelima.

Ja sam promenila platno na stolicama za terasu. Jedino za te hitne i neophodne stvari imam vremena.

Majče, čestitam ti mašinu. Da te dobro i dugo služi i da napuniš ovu temu divnim kreacijama i modelima.

Ja sam promenila platno na stolicama za terasu. Jedino za te hitne i neophodne stvari imam vremena.

Ja sam se jedva nakanila da sašijem onu suknjicu, da me dete nije molilo danima ne bi ni to u skorije vreme... :rumenko:
A možda se lepše i brže šije u društvu ;)

Dogovoreno, samo ja imam mašinu za sudove, ali mogla bi da mi kuvaš - to ne volim da radim :mrgreen:

...moze, moze to je bar zacas:)
...e, bas vezano za to volim/ne volim da kuvam...moja deca su jos odavno izjavila da sam ja
svetski prvak u brzini spremanja ruckova, i prepravljanja mnogih za rernu, bas iz razloga sto
ne volim...mada se jos niko nije zalio na ukus, svima se dopada, kako to ja ne znam...:)

e da, hvala vam svim za čestitke :zag:
sam sam skontala da nemam nikakvih parčića da na njimam vežbam jer su mi sve materijali kod kuće :(
nemam još osećaj za papučicu i pritisak dok se ne naviknem, pa sad odo da kupim nešto za vežbanje i a vidim više za te konce:think:
ili ću to sutra natenane(našla sam u stanu neke:lol:)

Majche zmajche -čestitam na kupljenoj mašini :) kad sašiješ nešto stavljaj sličice :)
evo jedne haljinice pamuk,nema elastina
sam1049d.jpg

i moja omiljena bluzica :)
sam1047.jpg

da ne bih štepala u prazno jer nemam živaca tako bezveze da se vežbam, uzela sam neku torbu da sašijem, pa ako valja-valja
ako ne ebem li ga...
i sad sam skontala da će biti manja nego što sam htela, a možda i neće:think:
:lol:
jaka mi je volja potrebna da ne oparam ovo nešto malo što sam zeznula:sad2:

nem torbe koja mi kompletno odgovara:lol:
ili su prevelike za mene, pa me pojedu, ili su premale pa ne mogu da strpam sve što sam naumila...

inače dovukla sam od kuće neke materijale koji su kupljeni još zimus i suknju jednu što treba da prepravim, ali već osećam da ću se sa tom suknjom pošteno namučiti
treba da se suzi i skrati, a u pitanju su falte:confused:
moram da joj skinem pojas skroz jer falte idu u krug, pa onda da izbacim višak i skratim, pa da našijem opet na pojas..e da i rajsferšlus moram skidati jer je na sredini naravno, a odatle ću izbaciti višak materijala
i već me muka hvata od pomisli na to:sad2:

joj, Majche, i mene muka uhvatila kad sam pročitala šta sve treba da uradiš. To prepravljanje je baš gnjavaža. Lakše je sašiti novo.

Ja sam pre neku godinu u Tempu kupila 3 iste suknje po nekim smešnim cenama - crnu, maslinastu i svetlo sivu. Fin materijal - lan, pamuk, jeste da se mnogo guzva, ali tako je to sa prirodnim materijalima. Ali su "A" kroja, ono, šire se dole, a malo su mi i široke, pa ja sve vreme planiram da ih malo suzim dole da budu ravnog kroja. I sve izbegavam da ih nosim, a nikako to da uzmem da uradim.

najsmešnije od svega je što je suknja moja, sašivena za mene i po mojim merama-ondašnjim:confused:
ali da se nosi na kukovima,ne na struku
sad mi landara kako god i ne stoji mi lepo:(
kad sam je sašila, nisam bila načisto kako ću je nositi, ali sam imala i par kg više pa sam mogla da je podignem i na struk i pritegnem pojasom ili kaišem, sad ne mogu ni to
možda sam je 2-3puta obukla
i sad tačno zam kroz koje je muke moja krojačica prolazila kad sam joj nosila nešto na prepravku :dash:
plaši me taj rajsferšlus, umislila sam da je to nešto strašno:sad2:
mislim prišivanje istog

Poslednja izmena:
Polako, Majche, ako si rešila da prepravljaš, onda jedno po jedno. Prvo skineš pojas.... pa tako dalje, nisam više u fazonu, pa ne bih da ti kažem nešto pogrešno. Mene bi više plašile falte... to ne znam kako bih. Kad to rešiš, onda će ti se samo namestiti i da ponovo ušiješ rajflešlus i pojas.

Back