Moje kreacije

...nasa drugarica Esterita i njena kapa sa sve cubicom:)
...
13122011734-1.jpg

...sa sve salom koji je u izradi opet, i naravno iglama:D
...
13122011735-1.jpg

mustra je jednostavna da jednostavnija ne moz biti
radi se jedna i jedna
kad radish klot uvek provlachish kroz mashnu koja je ispod te koja se treba raditi..frket ide redovno i tako radish i lice i nalichje
klot kroz rupu ispod mashne koja ti dolazi na red, tj kroz prethodni red, a frket normalno...
a ispadne divno..naizgled kao obichan rad, ali kad se malo razvuche vidi se razlika
i mnogo je bogatije i mekshe :)

dsc06243t.jpg

ova prva shto dolazi da se radi je frket, a druga je klot
pretpostavljam da je ta druga pravo shto ti kazesh...
nishta ne radish sa njom, ona se sama uveze kako treba..uvek isto radish kako nailazi, nema lica i nalichja..klot kroz ochicu ispod, a frket redovno kako s vec radi
dsc06249m.jpg

dsc06250wc.jpg

lichi na obichan jedna i jedna rad, ali nije
dsc06244a.jpg

kad se malo rashiri vidi se razlika
dsc06245r.jpg

vid mi zanoktice:eek:
:rida:

jeste zalud
al' ja i dalje nisam shvatila..ustvari i bez slika sam shvatila do toga da se uzme petlja
al' šta se radi dalje...mislim, šta radi sa tom petljom što je uzela..da li nju zamota..a šta se radi onda sa onom gornjom...pusti se?
Majčice izvini, em si se petljala sa stavljanjem slika (meni to naučna fantastika još uvijek) em ja nisam shvatila
glupa plavuša, šta ćeš

...milim najjednostavnije je da probas red, dva, pa da vidis sama:lol:...ja bi tako...i sad kako gledam sta sve radite,
sve vise mi krivo sto ni igle nemam, ni neku vunicu pa da malo petljam i smirim zivce...

...ja dva puta gledam slike i isto mi nije bas jasno sta se radi sa tom petljm viska....

jeste zalud
al' ja i dalje nisam shvatila..ustvari i bez slika sam shvatila do toga da se uzme petlja
al' šta se radi dalje...mislim, šta radi sa tom petljom što je uzela..da li nju zamota..a šta se radi onda sa onom gornjom...pusti se?
Majčice izvini, em si se petljala sa stavljanjem slika (meni to naučna fantastika još uvijek) em ja nisam shvatila
glupa plavuša, šta ćeš

pa kad provuchesh uradish normalno, koje sad dve petlje :think:
mislim ne vidim ja nigde petlje vishka
kad provuchesh kroz tu donju, takoreci kad je uradish gornja se povuche sa njom i gde vam je vishak tu?

edit:ili ja tako loshe objashnjavam ili vi bash ne kontate:(
jedino da se snimim kako shtrikam pa da vidite :lol:
posle cete reci :dash:
zar je tako jednostavno:zplez:

Poslednja izmena:
moj shal je na pola, al ko me pita:strika:
:lol:
a kapa je gotova i juche sam je stavila, al se mislim da je oparam:think:
nekako mi izgleda velika, trebala sam ranije pocheti da je suzavam:confused:
al se bojim da krenem da odshivam, jer moja mama kad sastavi to je teshko razdvojiti

moj shal je na pola, al ko me pita:strika:
:lol:
a kapa je gotova i juche sam je stavila, al se mislim da je oparam:think:
nekako mi izgleda velika, trebala sam ranije pocheti da je suzavam:confused:
al se bojim da krenem da odshivam, jer moja mama kad sastavi to je teshko razdvojiti

ne paraj vise, imas li duse:lol:
baci sliku
istorijski dzemper sam zavrsila nocas u pola 2, sa sve pranjem
ne vidim na oci sad

Back