Moje ideje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koristi
tagove ;)

PC Wizard,Everst ili SiS Soft Sandra,ukucas u bilo koji pretrazivac i nadjes prog.koji ti odgovara ja ti preporucujem pc wizard kad ga minimiziras u gornjm desnom uglu ti pokauje trenutnu temp.
a gde su kolaci?

Da ne bih otvarala nove teme i postavljala pitanja na temama gde ljudi nisu raspolozeni bas da citaju moje raznorazne probleme ,,,otvorila sam ovu temu
dakle
1
kako da skinem neku radio emisiju sa neta?
to mi je radio realplayer...selektujem url adresu na sajtu,kliknem desnin klikom misem..i u padajucem skrivenom meniju se pokaze i opcija down...with real player..sada,odjednom se to izgubilo
dakle ,,kako da skinem sadrzaj...
2
imam mp3 sansa disc mp3 player,koji je odlican
u fioci imam 2-3 mp4 .2 pm3
i ovaj je najbolji
perfektan,,,ima cak i mesto za memorisku karticu
,,,svaki put kada ga skinem sa kompa, on uredjuje svoju bazu podataka par minuta
kao i kada ga gasim
to traje par minuta
....jednom ,se ispraznila baterija,izgleda da nije uspeo da sredi svoju bazu ,,,,i od tada ja ne mogu da ga koristim
kada ga ubacim u komp.on se upali i pocne da puni bateriju ...komp ga prepozna ,,pocne da ga instalira i odjednom mi prijavi gresku na novom hardveru da ima nesredjenu,,datoteku,,,,ili tako nesto
i da ne moze da se pravilno koristi
...kada ukljucim my comp.,,prikaze se hardver ,,ali ne moze se otvoriti
sta da radim
?

Posto niko nema poseban tretman na forumu,nema razloga ni ti da ga imas.

Pravilo je jednostavno. Smislis naslov koji najbolje u par reci opisuje buducu diskusiju na temi,otvoris istu na odgovarajucem delu foruma i vodis racuna o offtpicu i spamu.Ako ne dobrijes odgovor u roku od nekoliko sati,strpi se malo,niko nije ovde 24 sata dnevno cekajuci tvoje pitanje.
Jos nesto,potrudi se da zapamtis odgovor kako ne bi isto pitanje postavila ponovo. I naravno bez klonova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back