Moje filmsko ja

image-asset.jpeg

Ta tema nema veze sa ovim sto je Honduras predlozila... Tamo je bio akcenat na glumcima koje bismo sebi za partnere i koji nam se svidjaju, a slicna tema vec postoji, ne verujem da sebi ne bi dodelio nekog neatraktivnog, tako da se svodi na isto...Dok ovaj konkretni predlog se tice forumasa i na koga nas asociraju, a shvacena je kao slikovnica jer je postavljac trazio fotke...

Изгледа да се нисмо разумели. Наравно да су то две различите теме. На тему коју је Хондурас предложила ни не знам шта бих писала, јер овде не познајем никог, али то не значи да другима не би био одличан полигон за на пример фајт. :mrgreen: Тема која је затворена, рекох да мислим да није добро постављена, те није добро ни схваћена од већине, али имала је потенцијала као филмска тема где би се могли постављати филмови или сцене конкретних карактера на које се насловом алудира. Разумем да је погрешно схваћена као сликовница која већ постоји, те мислим да би такву тему могли поставити под другим насловом и са конкретним објашњењем о чему се ту заправо ради.

@тема:

Nightcrawler(Kurt Wagner) iz X-men Evolucion
969e344ee511923dae8ab6d60087d7bb.jpg

Lik koji svoj katastrofalni nedostatak samopuzdanja krije time što lupeta gluposti i krevelji se i kad treba i kad ne treba.Malo i previše se trudi da deluje neozbiljno i opušteno a ustvai je prilično usamljen jer štrči i oko jako malo ljudi može stvarno da se opusti i ne bude proglašen za crnog đavola bukvalno.
To...a i dobro mu ide gimnastika.

Back