LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
znala sam da je fejsica neka opasna forumašica...![]()
za fejsicu je pass imalo bar 10forumasica
na koju si ti ciljala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znala sam da je fejsica neka opasna forumašica...![]()
niko nije rekao da je bilo extra mega giga vrh,kad sam ja to rekla?
samo mi nemoj reci da ne primecujes da smo postali azil za proterane
e sad odo malo da se kupam,al doci ce opet linda![]()

Toliko "onda"na ovako malom prostoru...to ne sluti na dobro, i šta je bilo onda....![]()

dakle ovako
smetala ti fejsica,da li si ti svesna da sam bila supermoderator koji zna sve fazone pronalazenje ip adrese,uporedjivanja i to?niko se nije krio iza klona,klon je otvoren da malo promrda sto je vidim i uspelo jer ste se ucutale ko peezde posle nekih stvari recenih ,ha je l nije tako?bar je jedna stavila prst na celo
o cemu pricamo sada?
sta sam rekla sto nisam rekla ovako?ljuti si na sebe sto si ocekivala nesto drugo od mene?to nije moja stvar,proci ce te![]()

i to , ta fejsica..aj da se time sluze neke popisulje..ali ti?
kad si ti imala frku da bilo kome bilo kad kazes sta mislis o njemu? meni tu nista nije jasno..

A vidim cicak, tebi dobro ide ovih dana tamo?

dakle ovako
smetala ti fejsica,da li si ti svesna da sam bila supermoderator koji zna sve fazone pronalazenje ip adrese,uporedjivanja i to?niko se nije krio iza klona,klon je otvoren da malo promrda sto je vidim i uspelo jer ste se ucutale ko peezde posle nekih stvari recenih ,ha je l nije tako?bar je jedna stavila prst na celo
o cemu pricamo sada?
sta sam rekla sto nisam rekla ovako?ljuti si na sebe sto si ocekivala nesto drugo od mene?to nije moja stvar,proci ce te![]()

i to , ta fejsica..aj da se time sluze neke popisulje..ali ti?
kad si ti imala frku da bilo kome bilo kad kazes sta mislis o njemu? meni tu nista nije jasno..

Je li Mileva sta se bunis kad si jos onomad imala jasnu predstavu ko ti je upao u dnevnu sobu za odabrane?
ja sa svojim geografskim poreklom nemam problema-možda sam i budala, ali sam vezana za ovaj grad tako da sam nekoliko puta i odbijala mogućnost života i rada u inostranstvu i to u struci-fakulteti su bili u pitanju...da ne misliš da se hvalim, samo da stavim do znanja da mi se stvarno odavde ne ide....već sam citirala Prevera da sve velike stvari dolaze iz provincije-Sna naprimer...
kako misliš niko se nije krio iza klona,klon je otvoren da malo promrda sto je vidim i uspelo jer ste se ucutale ko peezde posle nekih stvari recenih ,ha je l nije tako?bar je jedna stavila prst na celo
zašto nisi tada kao sad napisala sve to što si htela...
da li bi imal manju težinu od pisanja klona?
a zasto pisete iz svoje pozicije,mislim frka?!
ja tacno mogu da kazem koje sam postove pisala JA
uopste nemam namernu da se pravdam,fejsica je bila jedno dobro zezanje i opet bih je otvorila![]()

za fejsicu je pass imalo bar 10forumasica
na koju si ti ciljala?
da li bi mogla da mi ovo razjasniš
naravno da bi bilo drugacije,i to i sama znas
nije isto kad ja napisem gde ste misevi i kad napise buki,zar ne?i kad napise neko nepoznat
a sto se tice inostranstva opet ti...zeno zivi gde hoces,ja volim da putujem,volim da menjam zemlje,je l tebi to nesto smeta pa spominjes vec u nekoliko postova francusku i ne zam vec?je l to sve cime mislis da me uvredis/povredis?
eto sad stvarno moram da idem,zao mi je sto sam vas izneverila,ali zivot je qrva
I ja se pitam isto.
I zanima me odgovor.
Od svih ljudi ovde, Linda bi bila poslednja za koju bih pomislila da nema petlju reći ono što misli javno pa joj je potreban klon nalog.
A što se razmrdavanja tiče, reći nekome da je pola foruma videlo njegove grudi ili da je kokoška ili ovakva i onakva, nije razmrdavanje već nevaspitanje.
Pošto koliko se sećam lekcija iz lepog vaspitanja, svoje mišljenje kažeš ako i kada te za njega pitaju.![]()

Ako se dobro secam bilo ti jemuka, nije ti se pisalo, malo kasnije si pocela sa blagom prozivkom, kao da si vec tada tacno znala sve. Eto, mudra si, sto bi sad nazad u patetiku?
A sto se tezine tice, nemaju imena tezinu, reci imaju tezinu. Ako nista drugo, dokazano je da i nepoznati nikovi umeju da nadju svoje citaoce
Žena je pravila internu zezanciju sa tim klonom... zabavljala se... što vam je to čudno? Pa znate svi kako je liki veselikasta... što se ljutite?
Nego, ja imam slabo pamćenje, pa se ne sećam koga je prozivala i šta se sve dešavalao, a mrsko mi da kopam...
E, ja ne verujem da vi sve to pamtite?
Pa ja nemam pojma s kim sam se juče dopisivala... a ne pre 2 nedelje...![]()

za 10 n e znam
znam nažalost za dve
i to one od kojih se tome nikad ne bih nadala....

ču nisi očekivala...
ko da ti je sestra rođena, a nije to donela lek... 

Ako se dobro secam bilo ti jemuka, nije ti se pisalo, malo kasnije si pocela sa blagom prozivkom, kao da si vec tada tacno znala sve. Eto, mudra si, sto bi sad nazad u patetiku?
A sto se tezine tice, nemaju imena tezinu, reci imaju tezinu. Ako nista drugo, dokazano je da i nepoznati nikovi umeju da nadju svoje citaoce
i zašto sam ja neupućena...

Žena je pravila internu zezanciju sa tim klonom... zabavljala se... što vam je to čudno? Pa znate svi kako je liki veselikasta... što se ljutite?
Nego, ja imam slabo pamćenje, pa se ne sećam koga je prozivala i šta se sve dešavalao, a mrsko mi da kopam...
E, ja ne verujem da vi sve to pamtite?
Pa ja nemam pojma s kim sam se juče dopisivala... a ne pre 2 nedelje...![]()
Šta da ti kažem, nema svaka memorija isti potencijal![]()

da nisam dobre volje, sad bi se svađale, ali večeras smo u senci... a već sutra ti zaboravljam sve... 
pa jes, zivot je nekom majka nekom macehaŠta da ti kažem, nema svaka memorija isti potencijal![]()