Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tacno, ali je evidentno i to da tvojim ispraznim ljubljublizliz postovima svaku temu na kojoj postujes pokusavas da svedes na nepristojno nizak nivo.

I gde su ti misu sad smajlici, potrosili se na vanilicama? :zcepanje:

...ma divno, prelepo, neka si ti meni rekla, prosto sam odusevljena kolicinom
pameti i noviom komunikacije, ma prosto da se coveku okrene zeludac naopako...
...dira li te ko kad si tako negativna od rane zore....:think:

...a, smajlici ti nedostaju, pa sto ne kazes....:telefon::manikir::whistling:

jeste posakrivale se u rovove
dok nisam tu prozivka ,ali onako qrvinski iza ledja a sad tisina
i olajavanje na pp :roll:

ne razumem...
kad ne pišem nekom vreme zaista nemam kompleks više vrednosti pa da mislim da kao nezamenjiva, neponovljiva i sl tema sam pp

ma nije ni bitno,samo sam dosla da kazem kako ce linda malo da pocisti ovde po zenama

odlično
već se oseća dašak novog raspoloženje

al se cerupate zene
da mi je znati je li u pitanju forumski ugled ili nesto vise ?:think:
ebi ga, meni vise ni to na krsti nije zanimljivo
zrela sam za forumsku penziju

daklem, pocnite da skupljate pare i spremate mi poklon za forumsku penziju
javicu vam malo kasnije sta mi treba

takodje cekam i predloge cime me dostojno ispratiti u forumsku penziju
ozbiljno molim:manikir:

...aaaaaaa...nece to tako ici Ljubinka...kakva peMzija,
kud si ti krenula tako mlada...ima nas sratijih, cek stani
polako breeee....;)

...ma kakvo cerupanje..ja ne videh perusku da je poletela...:mrgreen:

Tako je Mileva. Ti si hrabra žena. Rispekt brate.
A ne kao ova affrodiita što je meni umesto Lindi sinoć skočila zavrat i na kraju otkukala svoje kao da sam ja nju prozivao i isleđivao. Ludilo mozga.
Evo je sad opet. Budibogsnama.

A i ova Linda, mogla bi da se javi, da raščistite to više. A ne ovako, prozvala vas i ostavila nedužan svet na ovoj temi da izginemo ki Mančester.

Moram da kažem da sam razočaran. Stvarno, ko bi se nadao da ću ja da naebem.

Evo da ti bude lakse daj doprinos za moj forumski odlazak u penziju

Daj predlog sta se jednom starom foruma zasicenom clanu moze lepo kupiti?

Za kola ste mi ostali duzni:rtfm:
Pa nisi ti stara bwe. Eh, dve godine. To je samo trenutna kriza. Bude pa prođe.
Ne daj se Ljubinka.

Ali ovako, kad bih nekoga ispraćao u penziju, mislim da bi najprimerenije bilo da mu umesimo vanilice.

A ne kao ova affrodiita što je meni umesto Lindi sinoć skočila zavrat i na kraju otkukala svoje kao da sam ja nju prozivao i isleđivao. Ludilo mozga.

A i ova Linda, mogla bi da se javi, da raščistite to više. A ne ovako, prozvala vas i ostavila nedužan svet na ovoj temi da izginemo ki Mančester.

...a, da ti sjases malo sa mene...aaaaa...ajde leba ti ucini mi uslugi i prestani
da me spominjes ma u kakvom kontekstu....
...i to sto ce me neko kako ti rece pocistiti odavde...ma vazi, zavrseno ti je to...:rotf:

...nego ti ne umes da stanes...a jos se i vredjamo...ok nikakav problem, zna se
kako se resava problem vredjanja na forumu....:ok:

...a, da ti sjases malo sa mene...aaaaa...ajde leba ti ucini mi uslugi i prestani
da me spominjes ma u kakvom kontekstu....
...i to sto ce me neko kako ti rece pocistiti odavde...ma vazi, zavrseno ti je to...:rotf:

...nego ti ne umes da stanes...a jos se i vredjamo...ok nikakav problem, zna se
kako se resava problem vredjanja na forumu....:ok:

A ne, ne, ne.

Pod jedan - ne jašim te. Sinoć sam te lepo molio da me pustiš na miru jer ti se nisam obraćao ili te pominjao, niti sam znao odgovore na pitanja kojima si me maltretirala, ali nisi htela.
Pod dva - ne sećam se da sam pominjao čićenje. Pogledaj ti to malo bolje.
Pod tri - ne znam na kakve uvrede misliš. Misliš da je uvreda sve što ti ne prija? Ne ide to tako na forumu. affrodiita.
Naročito ako sebi daješ za pravo da nekoga isprozivaš da ''drveniše'', da je ''drveni advokat'', da ''advokatiše'', da daje ''pametne komentare'' - a usput tvrdiš da nikoga ne omalovažavaš i ne vređaš.

Ne ide to tako. Mislim možeš da tražiš da obrišu ono što ti se ne sviđa, ali to je baš onako jadno.

A ne, ne, ne.

Pod jedan - ne jašim te. Sinoć sam te lepo molio da me pustiš na miru jer ti se nisam obraćao ili te pominjao, niti sam znao odgovore na pitanja kojima si me maltretirala, ali nisi htela.
Pod dva - ne sećam se da sam pominjao čićenje. Pogledaj ti to malo bolje.
Pod tri - ne znam na kakve uvrede misliš. Misliš da je uvreda sve što ti ne prija? Ne ide to tako na forumu. affrodiita.
Naročito ako sebi daješ za pravo da nekoga isprozivaš da ''drveniše'', da je ''drveni advokat'', da ''advokatiše'', da daje ''pametne komentare'' - a usput tvrdiš da nikoga ne omalovažavaš i ne vređaš.

Ne ide to tako. Mislim možeš da tražiš da obrišu ono što ti se ne sviđa, ali to je baš onako jadno.

...jeste slazem se da je jadno, pa sto se onda tak ponasas...:dontunderstand:

nemam pojma ja Julijane koga zašto i kako Linda proziva i zašto bi uopšte to radila kad mesecima nije na forumu
bar koliko ja znam
u tom smislu se ja nisam osetila prozvanom...
samo mi je zasmetala atmosfera isleđivanja...zaličila mi je na neka ponašanja koja lično ne volim ...ako je respekt zato što kažem da ne volim kad neko nakon meseci odsustva prvim postom počne da napada (mada me i to ne dotiče)ali izazove lošu atmosferu jer cela prepiska krene nekim takvim tokom...onda ok

inače kod nas se izgiba ko cigani na ringišpil....

opet neka picnjaza?
jel se makar zna ko je s kim, a ko protiv koga?:think:

Ma jok bwe. Al saću ti opričam:

Nači, prvo je došla Linda i prozvala miševe i to.
Onda su svi ćutali, pa ko velim da je ispoštujem pa sam se javio i apelovao da se miševi jave.
Onda se javio i buki i pasivni i puramoca.
Onda je to bilo zanimljivo i simpatično.
Onda je došla affrodiita i počela nikog drugog do mene da ispituje i proziva za te miše.
Onda sam je uputio na Lindu.
Onda je ona nastavila da me presira i bez omalovažavanja i vređanja naziva drvenim advokatom i svačim nešto.
Onda je, kad joj je dosadilo, ustanovila da sam se ja njoj obratio, a da me ona ništa nije pitala.
Onda se završio dan prvi.
Onda je došla Mileva i kao jedan ajne grande serbiše junak odgovorila hrabro na inicijalni post. Još jedanput rispekt Mileva.
Onda sam pohvalio Milevu i pomenuo da je to pravi gest, a ne ovo što affrodiita radi.
Onda to nije bilo zanimljivo i simpatično affrodiiti.
Onda je tvrdila je nečim vređam i da će to da se reši valjda na višoj instanci.
Onda sam pokušao da joj objasnim da tu uvrede nema i celu genezu svega narečenog, te naveo da je to što bi uradila jadno.
Onda je napisala nešto u čemu nisam video nikakav smisao.
Onda sam napisao ''Joj bre...:(''
Onda je došla Mileva i još jedanput demonstrirala kuraž i sve. Joše jedanput rispekt Mileva.

aha.
dobro.
ja mislila nesto zanimljivo:lol:
kao klonovi koji podjebavaju ovo ono...:mrgreen::lol:
kad ono otvoren fajt pod imenom i prezimenom. misim nikom. e to i ja cenim. misim, ma koji da je razlog.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back