Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej zene...
Idem ja.....i ne vracam se vise :lol:
ajd da vidim sta cete sad da mi kazete :mrgreen:

Ne idi Jeloooooo, ne idi...
c021.gif

Ma ništa neću da najavim, žderite se, od radoznalosti ili od tuge, volja vam :ljutko:

Medo, medo , medo , medo .....nista bre ne razumes.
Oces klice virusice ...moras da platis.
Oces da neko pati za tobom na forumu -nema druge moras javno da dignes sidro
Oces da vidis ko te voli...pritajis se bez pozdrava jedno 10 dana i kad osvane prvi post na temi - forumasi koji vam nedostaju - ne smes al NE SMES nikako da nasednes i da se odma javis, nego cekas ...i cekas...i cekas....i kad vise nikome ne nedostajes tad izadjes iz ilegale.

I tako mozes koliko god hoces puta.

ja ne znam : (
inače ja danas nemam rl uopšte a po svemu sudeći neću ga imati ni večeras, ima da praim rižoto za sutra, da spremam kolač od vipšanja i forumašim do iznemoglsoti
ako me ne bude mrzelo skuvaću i vino, konačno imam vremena, mada ovo prolćeme mi nikako ne ide uz to

ja ne znam : (
inače ja danas nemam rl uopšte a po svemu sudeći neću ga imati ni večeras, ima da praim rižoto za sutra, da spremam kolač od vipšanja i forumašim do iznemoglsoti
ako me ne bude mrzelo skuvaću i vino, konačno imam vremena, mada ovo prolćeme mi nikako ne ide uz to

Nisi mnogo propustila veruj mi... ;)
'ajd napiši recept za rižoto tamo na temi ... :heart:

ej zene...
Idem ja.....i ne vracam se vise :lol:
ajd da vidim sta cete sad da mi kazete :mrgreen:

ne radi se to tako, nista bre ovde nisi naucila.
moras zisku na pp da bacis

al da biras kome

i da kazes da ces doci u neodredjenom trenutku u buducnosti

ali tesku, nesavladivu zisku
i onda tek odes
pih :mrgreen:

ili jos bolje
cekas da neko ko ide negde i vratice se u neodredjenom trenutku u buducnosti baci tebi tesku i nesavladivu zisku na pp
onda sacekas da avion poleti, voz krene, auto zadimi beskrajem na sever
i ondak opalis

Poslednja izmena:
eh Esterka, nije nista posebno, samo bi to bio pravac da je u konkretnom slucaju automobil izabran za prevozno sredstvo
inace, na avionu sam mogla da stanem, nego sve nesto mislim, da ne budem rigidna, pa da se nesto izgubi jelte u prevodu ili prevozu :mrgreen:

E a jel i vas zbunjuje kad citate pa naidje oko ...pa nikad ne znate dal je Cicak ili Afro dok ne procitate nik iznad avatara.

Pa se nekad u brzini zapitam sta prica ova ...kad ono nije ova nego ona....
I kako je zabavno to sto bas njih dve imaju slican avatar to kad omasim autora posta pa ih zamenim nekad je skoro urnebesno.

...aaauuuu Mirka sad si me skroz razocarala....
...prvo, nisi ti neko ko nema ok moc zapazanja, moje oko je veselo sa
sve leptirom...a njeno uplakano...razlika je drasticna...
...a drugo ne bih ni da spominjem...nemoj da nas mesas, ni slucajno nismo
iste....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back