Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
Pa eto, Vanda se maje oko ovog štrajka, Mirka bila zanemoćala....Mada, nekada ih ni to nije sprečavalo, valjda krštenica počinje da uzima danak, bemliga :strika:

Bas sam nesto mislila dok sam onomad lezala i sa zivotom se rastavljala dal da dodjem da napisem jedno krace oprostajno pismo cisto da ne odem bez pozdrava al onda kazem necu, neka misle da negde uzivam, imam zivot votever....a ni vi se niste proslavile brigom za mene, ne ne ....samo mi smokvica poslala pp da pita kako sam ...ej od svih vas smokvica se zabrinula !!!!

Nisam se tome od vas nadala :evil:
Trebala sam da vam umrem bas da vidim sta cete onda ?

Bas sam nesto mislila dok sam onomad lezala i sa zivotom se rastavljala dal da dodjem da napisem jedno krace oprostajno pismo cisto da ne odem bez pozdrava al onda kazem necu, neka misle da negde uzivam, imam zivot votever....a ni vi se niste proslavile brigom za mene, ne ne ....samo mi smokvica poslala pp da pita kako sam ...ej od svih vas smokvica se zabrinula !!!!

Nisam se tome od vas nadala :evil:
Trebala sam da vam umrem bas da vidim sta cete onda ?

Šta se žališ, za mene ni smokvica nije pitala. Niko, slovima i brojem NIKO, NULA, NADA! :rida:

Pa medo nisi ti valjda naivno pomislila da se ona onako odistinski brinula za moje zdravlje ?
Neeeeeeeeeeeeeee bre , to ona proverava dal cu da se vracam dal moze da se raspistolji....znam je bre ko zlu paru !

Sve gori crnjak od goreg....u mom odsustvu se niko ne raspištoljava...a ni u prisustvu...kamen da sam, makar bi dupe na mene očešali, a ovako, k'o tursko groblje :sad2:

Samo se smejte....jednom ću baš da nestanem, zaistinski, ima da se zarozate i bijete u prsa i kukate uglas, na tamo dole na onim nedostajućim forumašima "Medo, medo, zašto nas ostavi???" a ja neću hteti ni slovca da pustim :ljutko:

Sve gori crnjak od goreg....u mom odsustvu se niko ne raspištoljava...a ni u prisustvu...kamen da sam, makar bi dupe na mene očešali, a ovako, k'o tursko groblje :sad2:

Slusaj medvede ....bogumi si mi depresivna , kakva je to crna faza, kakvi su to napadi destrukcije, samosazaljenja?

Oces da ti dam smokvicu ?
Oces li ?
Ako hoces ja cu da te preporucim ...
Al da bi to funkcionisalo moras ili negde da putujes ili da se razbolis ...
Biraj ...mada ovo sa razboljevanjem ti vidim ne ide , ajde idi negde al obavezno se javi da ides da ona zna. Drugacije one nece da radi !

U krajnjem slucaju ako i ne odes nigde a ti se pritaji par dana, sedi gde si i vezi ruke da ti slucajno ne krenu ka tastaturi.

A ako poverljivu ne ubedis da ti malo pljucne u kafu evo uvek mozes da probas samnom ja cu ti se nakasljem vise puta u cezar salatu pa mozda upali.

Al za to moras da pozuris dok jos imam slajma.

Samo se smejte....jednom ću baš da nestanem, zaistinski, ima da se zarozate i bijete u prsa i kukate uglas, na tamo dole na onim nedostajućim forumašima "Medo, medo, zašto nas ostavi???" a ja neću hteti ni slovca da pustim :ljutko:

E to to ....to je taktika...
Al obavezno , OBAVEZNO da naglasis da ides .
Znas kako to radi...

Bila jednom jedna forumasica...imala nik slican kao ona kerusa sto joj sirotici sape odsekose ....e ta je svako malo odlazila pa je mi molili da ostane...joj ....taman ona ostane evo ti je opet ide....cudo jedno.

Posle kad je otisla niko ziv primetio nije.
Cak ni buki !

E to to ....to je taktika...
Al obavezno , OBAVEZNO da naglasis da ides .
Znas kako to radi...

Bila jednom jedna forumasica...imala nik slican kao ona kerusa sto joj sirotici sape odsekose ....e ta je svako malo odlazila pa je mi molili da ostane...joj ....taman ona ostane evo ti je opet ide....cudo jedno.

Posle kad je otisla niko ziv primetio nije.
Cak ni buki !

Ma ništa neću da najavim, žderite se, od radoznalosti ili od tuge, volja vam :ljutko:

Ej, ja sada moram da idem nešto da radim, a vi nemojte opet da nestanete kada se vratim...
g010.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back