jedini deo koji nam pripada su akcije javnih preduzeća
bar kredit za mobilni da uplatimo, a i za to je malo
bar kredit za mobilni da uplatimo, a i za to je malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nisam znala da cete vas dvoje prvi da se javite e ubite me.
Ti bre Jelena ne mozes da dobijes swatch...vec si ofarbana u zeleno i dosta ti je.
A ti pope koliko se ja razumem u politiku ovog foruma moz da dobijes samo ispisnicu al zahvalnicu NIKAD !

Pa Jelena nije ovo pijaca , necu swatch ocu nesto drugo.
Niko te i ne pita sta ti hoces , nego ja ovde pokrecem javnu kampanju za dodelu necega clanovima foruma koji su pregazili neku starosnu granicu (forumasku ne zivotnu) te im po kolicini rada i zalaganja po nekoj logici stvari sleduje neka nagrada ....

Opustela Bukijeva zemlja, a ni forum nije baš u svojim najsjajnijim danima
Izgleda da ja nisam jedina koja se smorila. Dođem, kliknem na temu ili dve, nažvrljam koje slovce i odem.
Da li je moguće da smo konačno sve priče ispričali i sve teme obradili dovoljan broj puta?

Dobro, neki od nabrojanih imaju i RL, pa ih manje ima
Mene sve nešto smorilo i bez foruma, danas se mislim što bre i mene ne pogodi ovaj virus, ne da bi mi selo jedno bolovanjce, k'o budali šamar. Eto dokle sam došla![]()

To je zato sto imas zivot![]()

Ma ajde, svako malo ide nekud, te vikend, te zimovanje...odrodila se načisto![]()

zar i ti Medo...![]()
![]()

Ćut' tamo, sramoto.
A još si moderator....jel' se tako postavlja primer običnim korisnicima?![]()
pa moram malo da putujem

pa moram malo da putujem
msm..Mod za Putovanja..na putovanjima...sta ces bolje![]()
![]()

j.e.l.e.n.a.:Mada sad vidim da mene nije ni pomenula
al nema veze

Zadovoljna domacica:i ko zna koga sada ne mogu ni da se setim
Pravi Mod na Putovanjima sedi kod kuće, uz lapatop na krilu i eventualno Travel na TV-u.
Mod treba da moderiše, a ne da skita![]()

![]()
Nista ti ne znas![]()
![]()

Istina
Mada, znam da se nijedna od takozvanih forumskih drugarica nije ponudila da mi prosledi ovu viruščinu, a jasno sam zakukala kao sinja kukavica.
Znate ono, kad su nas k'o decu slali u kuće gde ima boginja...Niko da kaže "Dođi, medo, evo imam ja..."![]()