Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobila sam mail koji bih rado podelila sa svima koji se pronađu u njemu

Sretan ti MDPPPPZ!

Danas je Međunarodni Dan Prokleto Prekrasnih i Pametnih zena, pa te molim da posaljes ovu poruku onima koji odgovaraju ovom opisu.

Molim te, nemoj je slati natrag meni, jer sam je ja vec primila od jedne prokleto prekrasne i pametne zene.

Zapamti ovaj moto i slijedi ga: ''zivot ne bi trebao biti putovanje prema grobu s namjerom da tamo stigneš sigurno i u lijepom i dobro ocuvanom tijelu, nego je cilj prolunjati stranputicama s cokoladom u jednoj ruci i bocom vina u drugoj, izrabljenog tijela do daske, apsolutno iscrpljena i vicuci:

'JUUUHUUU, koja luda voznja!'

U svakoj starijoj osobi je jedna mlađa koja se pita koji se vrag tu desio. (Cora Harvey Armstrong)

U meni vristi jedna mrsava zenskica koja hoce izaci. Obicno mogu usutkati slatkim keksima. (Autorica nepoznata)

Najteze godine zivota su one izmedju deset i sedamdeset. (Helen Hayes, u dobi od 73)

covjek mora napraviti ono sto covjek mora napraviti. zena mora napraviti ono sto on ne moze. (Rhonda Hansome)

Fraza "zaposlena majka" je suvisna. (Jane Sellman)

Ono sto zene moraju raditi, moraju raditi dva puta bolje nego muskarci da bi ih se smatralo upola toliko dobrima. Sva sreca da to i nije tako tesko. (Charlotte Whitton)

35 je doba kad konacno imas sredjenu glavu, ali onda ti tijelo pocne ici kvragu. (Caryn Leschen)

Pokusavam ici dan za danom, ali nekad me par dana napadne najednom. (Jennifer Unlimited)

Ne vrijedjaju me vicevi o glupim plavusama, jer znam da nisam glupa, a nisam ni plava. (Dolly Parton)

Da su visoke pete tako super, muskarci bi ih jos uvijek nosili. (Sue Grafton)

Kad su zene depresivne, ili jedu ili kupuju. Muskarci zarate sa susjednom zemljom. (Elayne Boosler)

Iza svakog uspjesnog muskarca je iznenadjena zena. (Maryon Pearson)

Opustela Bukijeva zemlja, a ni forum nije baš u svojim najsjajnijim danima :(

Izgleda da ja nisam jedina koja se smorila. Dođem, kliknem na temu ili dve, nažvrljam koje slovce i odem.
Da li je moguće da smo konačno sve priče ispričali i sve teme obradili dovoljan broj puta?

Otvori bre prozor da udahnes malo vazduha ovog zimskog i da te opali ovo sunce zubato, pusti teme vec smo sve rekle , vreme je da od ove krstarice bar neki plasticni swatch dobijemo za rad i zalaganje na polju podizanja citanosti.

Mislim da je krajnje vreme da pocnemo za svoje mudrosti da ubiramo neke novce dokle vise da se ovde trosimo za dz?

Ko se slaze ?

Otvori bre prozor da udahnes malo vazduha ovog zimskog i da te opali ovo sunce zubato, pusti teme vec smo sve rekle , vreme je da od ove krstarice bar neki plasticni swatch dobijemo za rad i zalaganje na polju podizanja citanosti.

Mislim da je krajnje vreme da pocnemo za svoje mudrosti da ubiramo neke novce dokle vise da se ovde trosimo za dz?

Ko se slaze ?

Ja :mrgreen:
`Ocu svoj deo...ono sto mi pripada :rotf::rotf:

Ako nisam znala da cete vas dvoje prvi da se javite e ubite me.
Ti bre Jelena ne mozes da dobijes swatch...vec si ofarbana u zeleno i dosta ti je.

A ti pope koliko se ja razumem u politiku ovog foruma moz da dobijes samo ispisnicu al zahvalnicu NIKAD !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back