-Night -
Elita
- Poruka
- 18.831
Svima koji danas slave zelim Sretan i Blagoslovljen Bozic!
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Ujedno zelin vam sretnu, veselu, zdravu 2011
Hvala Fjaka....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima koji danas slave zelim Sretan i Blagoslovljen Bozic!
Mir Boziji, Hristos se rodi!
Ujedno zelin vam sretnu, veselu, zdravu 2011

Ja pobegla.
Sta sam glupih poruka na cirilici dobila danas samo ja znam. Pun mi K tih sto cestitaju bozic c/p porukama.
I kad vidim cirilicu koje je sad naprasno postala izraz srpstva u sms-ovimapovraca mi se.Odgovorila sam samo na sms koji su sroceni , one koji su c/pestovani sam najkulerskije iskulirala.
Nek vam je srecan ovaj Bozic drage moje...![]()

..gde si Fjaka drugarice nasa...nije te bilo sto godina...hvala neka je
i tebi sretna ova Nova 2011....![]()

Hvala draga
Kako si, sto je novo kod tebe, kako dica, ima li unucica?
A ja tuda zvrndam, setkan,dodjen,oden..nekad napisem ric, nekad ne....nesto me ova zima stuvala..ne mogu docekati kad ce 4 misec i lipse vrime
Kad sam vec tu moran reci da i ja mrzin sms pjesmice..kad ih vidin odma proliv dobijen i naravno ne odgvaram na njih![]()

he, he.. ste se vi baba afrodita malo zabrojali![]()

)Ma gde si ti draga moja?Di si Jelena, lipoto
nismo se dugo "vidile" hocu reci tipkale)
Kako si mi?

Ma gde si ti draga moja?
Nema te ovde..nema te na MSN...
Potpuno si se izgubila...
Kako su deca..sta mi radi Marinko?
joooj...secas li se kako smo se smejale onda?
Znas li da se jos uvek secam one teme gde smo pominjale onaj aerodrom ...kakva je to tema bila![]()

(ljubim ga u ime) dobro(sicas li se zasto je Marinko?! hahha)
))Zene....jel ima medju vama majkama neka koja ima iskustvo sa sirupom Flavamed?
Dete mi nesto kaslje ...cujem je puna je slajma, i dr mi preko telefona rekla da joj dam Flavamed ...evo pije ga 6 dana ne vidim ja da tu ima neki pomak ...nije ona lose ...al kad se zakaslje jednom u 5 sati cujem da je jos isto.
Po ovom sto pise ...pije se 4-5 dana.
Dr mi rekla 5-10 dana.
Sad ja ne znam dal da se drzim uputstva iz kutije il dr.
Pa me zanima jel medju vama ima neka dobra dusa da mi resi tu dilemu?
Ja sam pila to isto pre par meseci...rekose mi da se pije 5 dana kao test pa ako ne daje rezultat da se konsultuje dr...meni to nesto nije dovoljno ubedljivo objasnjenje.
Pila sam ga dok mi nije pomogao.
Al detetu ipak ne mogu da dam tako olako ...
Aj pomagajte !
...ako te interesuje samo sirup da bi smanjila kashalj detetu, onda kupi sirup od Islandskog lishaja...ne shalim se...ponavljam, sirup od Islandskog lishaja...niti 1 sirup ne pomazhe protiv kashlja kao on, kako deci tako i odraslima, full prirodan i nema sheccera u sebi...