Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde narode forumski da nam ova zemlja ne opustoši...niko ne piše...
evo ja ću
daklem
moja ćerka je kupila haljinicu za doček NG
istina biće u kući kod drugarice, nijih 10, ali ona ko prava forumašica naslednica doteruje se zbog sebe i baš je briga što nema dečaka na dočeku....
i samo da kažem...kad mislite da je teško naći garderobu znajte da je sve to mači kašalj u poređenju sa željama dvanaestogodišnjakinje....

To samo ti misliš... z;)

Ja sam bila zaljubljena u 12...i šmekala unaokolo...al' sam se i šminkala i doterivala, pa čak i izlazila iz kuće i kad nije bilo ništa muško na vidiku.
Ono, to je period kad se šminka tek otkriva, bar je u moje vreme bio, pa smo išle unaokolo kao Indijanci na ratnom pohodu.
A recimo ženske pidžama-žurke nikad kasnije nisu bile taaaaaako dobre :D
(A i da se ne lažemo, dečaci su u tom periodu baš tupavi...missim, nisu preterano pametniji ni kasnije, al' se naviknemo :mrgreen: )

Ja sam bila zaljubljena u 12...i šmekala unaokolo...al' sam se i šminkala i doterivala, pa čak i izlazila iz kuće i kad nije bilo ništa muško na vidiku.
Ono, to je period kad se šminka tek otkriva, bar je u moje vreme bio, pa smo išle unaokolo kao Indijanci na ratnom pohodu.
A recimo ženske pidžama-žurke nikad kasnije nisu bile taaaaaako dobre :D
(A i da se ne lažemo, dečaci su u tom periodu baš tupavi...missim, nisu preterano pametniji ni kasnije, al' se naviknemo :mrgreen: )

Slažem se za ovo u zagradi... z:mrgreen:

Ja se nisam šminkala nikad, sem kad sam izlazila... mama mi nije dala... a danas mi prigovara što bar maskaru ne stavim kad idem na posao... e pa kad ne volim...z:)

A sa 12 sam bila zaljubljena do ušiju... u nekog malog... a on me kulirao naravno... z:( eh kakve su to muke bile...

joj ja sam tada bila zaljubljena u nekog lika koji me nije fermao ni 5 posto, a ja patila godinama bukavlno, a on bio baja, stariji, muvao sve neke cica mice,i posle 10 godina(nismo se videli skoro 7 godina) mi se sretnemo u gradu i smuvamo se (od kad nisam upotrebila ovu reč : ))

I kod mene bilo slično...
Ja bila zaljubljena u jednog lika... on me nije fermao...
"Krenula" sa drugim... :zstidljivko: čak me i za ruku uhvatio... z:shock:
Ostavim ga posle nedelju dana... i posle 5 godina se smuvamo, bila super veza... odličan momak... al propade... z;)

Ja sam počela da izlazim u diskotetke tek sa 16 godina, do tada sam šetala Zmaj Jovinom i Dunavskom.
A počela sam se šminkati sa 22 godine kada sam počela da radim pa me gazdarica molila da se bar malo šminkam, da ne izgledam kao beba.:rumenko:
Bila zaljubljena skoro celu osnovnu školu u Vladu iz razreda i to je kao bila tajna, niko nije smeo da zna.:D
Kad sam čula da mu se sviđa moja drugarica u koju je bilo zaljubljeno pola škole, ja se naprasno odljubila.:lol:
I prvog momka sam imala tek sa 16 godina, a i to mi je bilo rano, samo više nisam mogla da se odbranim.:zper:

Žene, danas treba da mi se vrati koleginica sa porodiljskog... a nje nema...
E sad mene zanima... da li da je zovem, ili pustim sms i pitam hoće li dolaziti?
Ili da iskuliram... možda nema kome dete da ostavi?

Hoću ispasti kučka ako joj pošaljem sms i pitam dolazi li danas?

.....evo mene da se upisem malo ovde...nesto ste vidim zatajili sa pisanjem,
valjda to zbog priprema za Novu godinu, narocito one koje imaju malu decicu...

.....ja licno ne verujem da cu ista spremati, mozda tek da se obelezi ako neko
naleti...TV-e mi ne gine kao i unazad poprilican broj godina...navikne se covek
da taj dan prihvati kao jedan sasvim obican....

...inace sa 12 sam bila zaljubljena u jednog mnooogooo starijeg baju, rodjakovog
druga..i ja sam mislila da se to ne vidi..a onda posle ihahaj godina, kaze on eee..
kad se setim kako si bila zaljubljena u mene..a ja ovako....z:shock:..inace to je
bio prvi put da se u zaljubim u toliko starijeg...da se sminkam pocela sam vrlo
rano..i volela uvek, volim i sada, bar maskaru i neki sjaj..nokti se ne racunaju u
sminku..a oni su obavezno nalakirani....z:lol:

8biftc3.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back