donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
i trg Seke Aleksić
i bulevar Mitra Mirića
i bulevar Mitra Mirića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i trg Seke Aleksić
i bulevar Mitra Mirića
bolje da ćutimo ...bul.Šabana Bajramovića
Što se sekiraš, Dasty, pa nisi ti iz te ulice? Budi srećna što Niš nema ulicu Maršala Tita. Bar smo tu napredniji od drugih.
Srbima bi bilo mrsko i da je ulica Marjana Beneša, a Rokiju dižu spomenik.

ja moram da pohvalim restoran u NS na obali Dunava, neko ;udno ime kao lagadin ili sl...onako u etno fayonu sa medjedom *izvini Medo, razapetim pored onih starinskih kaljavih peci...corba se sluzi u bakarnim kotlicima koji ostaju topli vasceli dan...a riba je...mljac. mljac.... u jednom delu kafane na plafonu su okacene suve ruze....enterijer me nije impresionirao, ali corba i riba jesu

(mada me tako jos nisu zvali)

...
bravo mirka,cestitam
a znas ti sta ti je falilo,to zrnce soli(mada me tako jos nisu zvali)
mileva ne mogu uopste da ukapiram koji je to restoran,mozda ce muerte znati

i samo da kažem...kad mislite da je teško naći garderobu znajte da je sve to mači kašalj u poređenju sa željama dvanaestogodišnjakinje....

ajde narode forumski da nam ova zemlja ne opustoši...niko ne piše...
evo ja ću
daklem
moja ćerka je kupila haljinicu za doček NG
istina biće u kući kod drugarice, nijih 10, ali ona ko prava forumašica naslednica doteruje se zbog sebe i baš je briga što nema dečaka na dočeku....
i samo da kažem...kad mislite da je teško naći garderobu znajte da je sve to mači kašalj u poređenju sa željama dvanaestogodišnjakinje....