Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se sekiraš, Dasty, pa nisi ti iz te ulice? Budi srećna što Niš nema ulicu Maršala Tita. Bar smo tu napredniji od drugih.
Srbima bi bilo mrsko i da je ulica Marjana Beneša, a Rokiju dižu spomenik.

...ja, kao D. Kovachevicc, delim Srbiju bar nadva dijela...::grudvanje3:

...kako je Mirka proFalila Chichka... tamo u njenoj blizini neko mesto ima ulicu Indijane Dzhonsa...z:mrgreen:

Poslednja izmena:
ja moram da pohvalim restoran u NS na obali Dunava, neko ;udno ime kao lagadin ili sl...onako u etno fayonu sa medjedom *izvini Medo, razapetim pored onih starinskih kaljavih peci...corba se sluzi u bakarnim kotlicima koji ostaju topli vasceli dan...a riba je...mljac. mljac.... u jednom delu kafane na plafonu su okacene suve ruze....enterijer me nije impresionirao, ali corba i riba jesu

Bili smo ceo dan u Futogu.
Posto cerka vise nije mala takmicila se pred kraj manifestacije pa je to trajalo.
Dosli smo oko podne a yavrsili posle 4.
Vec je pao mrak i padao je sneg.
Bili smo jako gladni.
Rucali smo u Plavoj frajli.
Moji Gulas i sarmu a ja curetinu sa sosom od visanja.
Nije bila losa al nesto joj je falilo a sad da me ubijete ne znam sta.
Dal so, dal nesto od zacina ...neam pojma.

Zbog loseg vremena moji nisu hteli da setaju, osmah smo posle rucka krenuli kuci.
A na putu led ...na svakih 500 m po neko u jarku :(

Mala je osvojila zlato ...srecna je a mi smo bili ponosni jako na nju kako se drzala.

Tako je to bilo juce u Futogu i Ns.

i ja se pridružujem čestitkama

i za dobar dan evo

Шта је домино-ефекат?

- Директор компаније позива секретарицу и каже јој: "Хајде, спреми се, идемо на недељу дана на службени пут у иностранство..."

- Секретарица по повратку кући обавештава мужа: "Драги, морам са шефом на службени пут на недељу дана, мораћеш сам да се бринеш о себи..."

-Муж обавештава своју швалерку: "Моја жена путује на недељу дана, провешћемо то време заједно..."

-Швалерка обавештава свог ђака коме даје часове из математике: "Бићу веома заузета, имам пуно посла и паузираћемо недељу дана..:"

-Ђак сав срећан обавештава свога деду: "Дедице мој, бићу слободан недељу дана и немам часове, јер ми је наставница заузета, хајде да идемо на пецање..."

-Деда (директор компаније) поново зове своју секретарицу: "План је промењен, мој унук ме моли да проведемо време заједно. Путоваћемо други пут..."

-Секретарица зове свога мужа: "Драги, мој шеф је заузет, службени пут је одложен..."

-Муж зове швалерку: "Нећемо моћи ове недеље, жена је одложила пут..."

- Швалерка зове ђака: "Наставе ће ипак бити као и обично..!"

- Ђак зове деду: "Дедице, наставница је рекла да ће наставе бити као и обично, не могу да ти правим друштво..."

-Деда зове своју секретарицу: "Не секирај се, ипак путујемо ..............

ja moram da pohvalim restoran u NS na obali Dunava, neko ;udno ime kao lagadin ili sl...onako u etno fayonu sa medjedom *izvini Medo, razapetim pored onih starinskih kaljavih peci...corba se sluzi u bakarnim kotlicima koji ostaju topli vasceli dan...a riba je...mljac. mljac.... u jednom delu kafane na plafonu su okacene suve ruze....enterijer me nije impresionirao, ali corba i riba jesu

:(
Moju banku oni neće videti :(

ajde narode forumski da nam ova zemlja ne opustoši...niko ne piše...
evo ja ću
daklem
moja ćerka je kupila haljinicu za doček NG
istina biće u kući kod drugarice, nijih 10, ali ona ko prava forumašica naslednica doteruje se zbog sebe i baš je briga što nema dečaka na dočeku....
i samo da kažem...kad mislite da je teško naći garderobu znajte da je sve to mači kašalj u poređenju sa željama dvanaestogodišnjakinje....

ajde narode forumski da nam ova zemlja ne opustoši...niko ne piše...
evo ja ću
daklem
moja ćerka je kupila haljinicu za doček NG
istina biće u kući kod drugarice, nijih 10, ali ona ko prava forumašica naslednica doteruje se zbog sebe i baš je briga što nema dečaka na dočeku....
i samo da kažem...kad mislite da je teško naći garderobu znajte da je sve to mači kašalj u poređenju sa željama dvanaestogodišnjakinje....
:eek:
Si ti nju rodila sa 15 godina?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back