gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
A ja mislila da je El Muerte II pop.![]()
...vidish, neki koriste Mengele trikove, a drugi se busaju tudjim profesijama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja mislila da je El Muerte II pop.![]()

pomerio se front sa moje zemlje.. otvaraju se brojni drugi frontovi... klonovi, kant-laplasove teoreme.. seljaci ratuju protivu elite, misevi protivu macaka, vanilice protiv elite i klonova.. rat poprima sve ozbiljnije razmere.. sve je veci po broju zaracenih strana, ucesnika i prostoru koji zauzima.. u sta ce se to izroditi.. zasto su dirali miseve.. zasto su misevi digli glave..

pomerio se front sa moje zemlje.. otvaraju se brojni drugi frontovi... klonovi, kant-laplasove teoreme.. seljaci ratuju protivu elite, misevi protivu macaka, vanilice protiv elite i klonova.. rat poprima sve ozbiljnije razmere.. sve je veci po broju zaracenih strana, ucesnika i prostoru koji zauzima.. u sta ce se to izroditi.. zasto su dirali miseve.. zasto su misevi digli glave..

nema tu fajta buki... samo saranjivanje....
vi ovde ustvari sve ljude vucete na dno...
toliko negative, gluposti i pakosti u zivotu svom nisam videla...
samo da spustite, da se kreveljite kao poslednji ludaci, da se uplicete u neciji zivot...
odvratno...
svaka cast, Afrodita, stvarno....
..............................................................................................................
ovo sam kopirala sa one teme sto se zatvori pre nego sto je pocela... a, napisala
mayap80...
............................................................................................................
...e, bas lepo, koga sam ja to povukla na dno, prema kome sam ikada
bila negativna, pakosna, pre svog ovog desavanja od par dana....i hvala lepo,
jos sam i ludak koji se krevelji..i zamislite uplicem se u neciji zivot
...ovo zadnje me najvise zanima, kada i kako????
...nekima se ne svidjam, neki se meni ne svidjaju i sve je to ok, ni ne moramo
svi, svima da se svidjamo..ali ovoliko ruznih reci, da mi uputi neko ko me "ne zna",
ili mozda zna, samo se opet krije iza nika, klonirano...je jako, jako zalosno,
reci sestro slatka sta imas, pa kud puklo da puklo, samo nemoj da se krijes,
to je ruzno bre....
aman, ko te zna? jel ti toliko mozak ovde atrofirao pa ne vidis da se obracam tebi isljucivo u odnosu na to sta pises?
sta sebi pridajes bas toliko znacaja?
i da li ti mene mozda znas pa da das sebi za pravo da me saljes u cetiri zida, odredjujes koliko sam ili nisam pametna, pitas se kako zivim sama sa sobom?
je li, da li je to ok? to nije pakosno?
i uletela si na onu temu niti da te je bilo ko sta pitao - samo sa ciljem da me izvredjas..
i glup vam je argument da su svi klonovi i da vas svi znaju i mrze...
mozda ljudi hoce da ucestvuju ovde ali po svojim kriterijumima...a veruj mi, takvih je mnogo, pogotovo novih...
nas zabole dupe za vase privatne price i proslost!
koja bre proslost, keve ti? sta je tako bitno sto ste svi vi pisali pre i koga to interesuje? nikoga.
u kojim ste odnosima, isto nikog ne zanima...koja je koju ogovarala preko plota, ostavi za sebe, to tek nikog ne interesuje...
i verovatno si paranoicna jer sa takvim stavom i nastupas ovde...shvatas li da nikog ne interesuje koga ti volis li mrzis, sa kim se pajtas, koga ogovaras, helouuu!!
ljudi se ne unose u ovo toliko licno...
meni si ti, kao i svi, lik sa ekrana...
ali vidim da ja tebi nisam....ja sam tebi lik iz tvoje glave...ti si vec iskonstruisala da se mi znamo, da sam se klonirala, da te mrzim i slicno...
to je po meni, potpuno nenormalno razmisljanje...
ne, ne znam te niti me interesuje da te uopste upoznam, hvala na ponudi...
ali nemas pravo da mi se mesas u ono sto pisem, kao sto vec jesi!
ja na ovo mesto imam potpuno pravo kao i ti, niti si ti nesto bitnija niti vrednija postovanja od mene pa makar ovde visila godinama a ja tek dosla...
pomiri se sa tim, kao sto i svi treba da se pomire sa tim...

Jel ovde nekome, mozda, Forum nasledstvo od dede?!
Neki tako zvuce...![]()

Ih bre Modesti, ti si slabo informisana, nije forum toliko starmozda se samo neko ovde oseca samo tako, kao...vlasnik
![]()

Pa tako bajatog i budjavog ponasanja ima da sam ja pomislila...imas pravo - neko se "oseca"
zato je ovako 

A ja mislila da je kod nas na Politici glavno popriste.![]()

A ja mislila da je kod nas na Politici glavno popriste.![]()
Ma horoskop je kriv za sve, na svim temama!![]()

kako bre ko....marginalcni protiv miseva...![]()

Proverila sam, nije jos pun mesec.
Mi se na Politici ljudski uhvatimo za guse, patriote sa j protiv evrotalibana, Srbi protiv Hrvata, Muslimani protiv Srba, sve je jasno. Ovde se ne zna ko pije, a ko placa.
A kloniramo se samo kad nas banuju, ali identitet ne krijemo.![]()

A je l' ima neka komisija za procenu, ko je ko?![]()