moja treća tema (najveći erocki pronalasci)

ja bih da glasam za kompjuter
ovo mogu samo da potvrdim i da dodam nadogradnju na taj pronalazak a to je forum:)
mislim sav taj sex koji su ljudi imali pre 2003 je golo *****
ih otkad sam ja još razmišljo o tome i došo na ideju da unapredim ovaj vid seksa :D
al ne posedujem dovoljna teorecka i praktična znanja iz oblasti elektronike i programiranja :( to me ebe.

ma znatel kaku bi ja revoluciju izazvo s tim svojim izumom gospođo? e to bi bila prava prekretnica u razvoju čoveka :D
moji dedovi bi bili ponosni na mene kao njihovog uzornog potomka. :D
srblje bi se dičilo mnome više neg s nikolom teslom, a rvati i bošnjaci bi tražili moje korenje u svojim krajevima :)

to bi bijo sledeći izum, malko nadograđen na forum:
ko što znamo sad postoje ove veb kamerice gde možmo da se gledamo dok pričamo i diramo se :rumenko:
sad bi ja tu dodo tojes u celu stvar uključio i nekaku nabudženu verziju džojstika kod oba učesnika u diskusiji. :)
nači kod dečaka da stoji veštačka vadžajna montirana na ud, a kod devojčice savremeni vibrator poslednje generacije u otvoru koji ona odabere :) sve to, naravno, prikopčano na njiove personalne računare.

i onda bi oni, dok se gledaju i govore jedno drugom lascivne reči, pomerali svoje bokove a inpulsi sa njihovih sajber pomagala bi se prenosili na isti način ko i slika i ton, pa onda bivali prepoznati i dešifrovani u onom drugom pomagalu koje bi pružalo zadovoljstvo odabranom partneru :D

i onda ga ja malo cimnem, tojes cimnem nako malo kukovima ako me svatate, zanesem udesno, a ona zastenje. a ja je gledam pa kažem ''a prija ti stoko dok te vedad ebe, ae okreni se sad malo''. pa joj ga iz svoje fotelje malo rknem da prostite zguza :rumenko:

ej ako je ovo već izmišljeno, nemojte da mi govorite. razočaraću se :(

možda sam pročito pa usvojio zaboravivši da to nisam izmislio neg da mi je usađeno jer sam pročito. ja sam sklon tome, mešam stvarnost i imaginaciju a tuđe doživljaje preživljavam kao svoje pa ih posle tako i prepričam čvrsto ubeđen da su se meni desili :rumenko:

Dok svojatas
tudje price i ideje

dotle je dobro

Al kad pocneh
tudje kao svoje
da dozivljavas zene...

Back