ja bih da glasam za kompjuter
ovo mogu samo da potvrdim i da dodam nadogradnju na taj pronalazak a to je forum

mislim sav taj sex koji su ljudi imali pre 2003 je golo *****
ih otkad sam ja još razmišljo o tome i došo na ideju da unapredim ovaj vid seksa

al ne posedujem dovoljna teorecka i praktična znanja iz oblasti elektronike i programiranja

to me ebe.
ma znatel kaku bi ja revoluciju izazvo s tim svojim izumom gospođo? e to bi bila prava prekretnica u razvoju čoveka

moji dedovi bi bili ponosni na mene kao njihovog uzornog potomka.

srblje bi se dičilo mnome više neg s nikolom teslom, a rvati i bošnjaci bi tražili moje korenje u svojim krajevima
to bi bijo sledeći izum, malko nadograđen na forum:
ko što znamo sad postoje ove veb kamerice gde možmo da se gledamo dok pričamo i diramo se

sad bi ja tu dodo tojes u celu stvar uključio i nekaku nabudženu verziju džojstika kod oba učesnika u diskusiji.

nači kod dečaka da stoji veštačka vadžajna montirana na ud, a kod devojčice savremeni vibrator poslednje generacije u otvoru koji ona odabere

sve to, naravno, prikopčano na njiove personalne računare.
i onda bi oni, dok se gledaju i govore jedno drugom lascivne reči, pomerali svoje bokove a inpulsi sa njihovih sajber pomagala bi se prenosili na isti način ko i slika i ton, pa onda bivali prepoznati i dešifrovani u onom drugom pomagalu koje bi pružalo zadovoljstvo odabranom partneru
i onda ga ja malo cimnem, tojes cimnem nako malo kukovima ako me svatate, zanesem udesno, a ona zastenje. a ja je gledam pa kažem ''a prija ti stoko dok te vedad ebe, ae okreni se sad malo''. pa joj ga iz svoje fotelje malo rknem da prostite zguza
ej ako je ovo već izmišljeno, nemojte da mi govorite. razočaraću se