Moja si!

da li vam imponuje muško naglašavanje pripadanja njemu
ili vam je neukusno, degradirajuce

gde je granica ponosa (što si sa nekim), posesivnosti i ljubomore?

žene jednostavno vole da pripadaju svom muškarcu, šta više, da se osećaju pomalo i kao "robinje"
ako joj ne daš do znanja da je tvoja, ode ona kod drugog dilbera

one sa slobodnim duhom vise uglavnom po ulici

ih, ko da ne znas, a verovatno ti je bar 50% kresova bilo takvo :malav:

- - - - - - - - - -

cuti bre koto :lol:
uvek je bolej okriviti njih :malav:
pa ono jes, ono sto ne kontam kako nikad da nauce da nam citaju misli majku mu..:lol:

- - - - - - - - - -

žene jednostavno vole da pripadaju svom muškarcu, šta više, da se osećaju pomalo i kao "robinje"
ako joj ne daš do znanja da je tvoja, ode ona kod drugog dilbera

one sa slobodnim duhom vise uglavnom po ulici
ovo ti je ziva istina..:aha:

i ovo je ziva istina..pod uslovom da nije iz one price o pacenicima. de ce sve svoje cvrstine da dobije o glavu:sad2::rotf:
jedino pravilo kod zena je da pravila nema. :neutral:

a pa to je onda kalaj rabota ako dođe do toga da rade pesnice umesto jednostavnog i usmerenog pogleda u nju
koji joj "blago" kaže:

izvini draga, mislim da nisi u pravu ?

ende

:gace:

to je svojevrsni 'pedagoški' pogled koji se stekne u zavisnosti
od potrebe iliti mentalnog sklopa ženske persone :mrgreen:

- - - - - - - - - -

što ja volem te autoritativne muškarce...ono...pogleda je ona sirota odma se iseče i prestane
znase ko vozi traktor ko otvara kapiju
:I

pa nećeš valjda da je mlatiš !?
to je vandalizam

često puta sam bio u situacije ono zapodene se priča na temu m/ž odnosi u kući i bude ono - "ko...? ja...? kod mene se zna red... to kod mene ne prolazi..."i slične baljezgarije, pa onda zazvoni tel i on se izdvoji i promeni glas, misim udalji se al se opet čuje...nekako mu postane umilniji, baršunastiji, pa sve nešto širi ruke i vrati se on, al nekako ubrzo napusti ekipu

- - - - - - - - - -

pa nećeš valjda da je mlatiš !?
to je vandalizam

naravn oda neću...
nismo se skontali...nebitno

često puta sam bio u situacije ono zapodene se priča na temu m/ž odnosi u kući i bude ono - "ko...? ja...? kod mene se zna red... to kod mene ne prolazi..."i slične baljezgarije, pa onda zazvoni tel i on se izdvoji i promeni glas, misim udalji se al se opet čuje...nekako mu postane umilniji, baršunastiji, pa sve nešto širi ruke i vrati se on, al nekako ubrzo napusti ekipu

ima nas raznih..jbg

svakoj zeni prija to a verujem i muskarcima
jedino je pitanje terminologije ako joj kazes kad si nezan istopice se ako joj kazes kad ima nesto drugo u planu pobesnece

Back